Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Šovakar Liepājā LBL līderu cīņa

Jānis Celmiņš

Šovakar Liepājā LBL līderu cīņa
Mareka Jureviča segšana šovakar būs jāuzņemas kādam citam
Foto: Mārtiņš Sīlis

Šovakar Liepājas Olimpiskajā centrā tiks aizvadīta kārtējā Latvijas Basketbola līgas (LBL) 1. divīzijas spēles, kurā spēkus pirmo reizi šosezon mēros "VEF Juniors" un "Liepājas lauvas" komandas – līgas līdervienības. Mača sākums pulksten 19.30 un tiešraidē spēle būs vērojama arī portālā Sportacentrs.com

Līdzšinējās LBL regulārā čempionāta spēlēs "VEF Juniors" basketbolisti izcīnījuši četras uzvaras, bet liepājniekiem par uzvaru mazāk un abas komandas ir vienīgās, kuras līdz šim nav izgaršojušas zaudējuma rūgtumu.

Nesenajā "MasterCard" Baltijas Basketbola līgas (BBL) spēlē "Liepājas lauvas" sagādāja pirmo zaudējumu lielajai "VEF" komandai un šovakar ir apņēmības pilni sarūgtināt arī "VEF" jaunākos brāli - "VEF Juniors".

Vakar liepājnieki oficiālā paziņojumā paziņoja, ka atsakās no saspēles vadītāja Raimonda Gabrāna pakalpojumiem. "Pats basketbolists sevi vēlējās redzēt vadošā saspēles vadītāja postenī, taču treneru domas bija atšķirīgas. Līdz ar to, komanda ir pieņēmusi lēmumu turpināt šo sezonu bez šī basketbolista," teikts paziņojumā, kuru izplatīja klubs. Tā nu sanācis, ka savulaik par vienu no talantīgākajiem jaunajiem saspēles vadītājiem uzskatītais Gabrāns atkal ir bez darba. Komandas vadība gan nenoliedz, ka tuvākajā laikā komandā varētu parādīties vēl kāds basketbolists.

Tikmēr Lauvu līderis Mareks Jurevičus ir atzīts par LBL oktobra mēneša labāko basketbolistu. Jurevičus oktobra mačos vidēji laukumā pavadīja 39 minūtes, kuru laikā guva 25 punktus, izcīnīja 4,7 atlēkušās bumbas, izdarīja 3,7 rezultatīvas piespēles un 3,3 reizes pārtvēra pretinieku piespēles. No nesen gūtā potītes savainojuma šobrīd pilnībā atlabis Eštons Mičels un paredzams, ka kopā ar Jureviču abi veidos uzbrukuma avangardu.

"VEF Juniors" uz Liepāju dodas ar apņēmību, revanšēties par jau pieminēto lielās komandas zaudējumu nesenajā BBL spēlē, tāpēc paredzams, ka cīņa Liepājas Olimpiskajā centrā būs varen interesanta un spraiga. "VEF Juniors" komanda uz Liepāju devusies šādā sastāvā: Kaspars Bērziņš, Raitis Grafs, gatis Jahovičs, Dairis Bertāns, Ivans Ņeļubovs, Andrejs Šeļakovs, Mārtiņš Laksa, Mārtiņš Gulbis, Kristaps Mediss, Rihards Pāže, Jānis Gailītis un Ivars Rihards Žvīgurs.

Maču tiešraidē jau no pulksten 19.30 varēsiet vērot portāla Sportacentrs.com tiešraidē.

Izmantotie resursi:
Basket.lv

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +10 [+] [-]

, 2010-11-03 13:33, pirms 13 gadiem
Par LAUVĀM un tikai par LAUVĀM!

  +5 [+] [-]

, 2010-11-03 13:33, pirms 13 gadiem
Kur dzirdēts, kādus spēlētājus VEF deleģējusi, Celmiņ ?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: KrsB87
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2010-11-03 14:24, pirms 13 gadiem
Tad jau kārtējo reizi sanāk kad tāda VEF Juniors nemaz nav,visas spēles velk VEF.Valter pietiek reiz čakarēt smadzenes,ja spēle tad lai spēlē VEF nevis sprauž batonus.Pats jau sevi vien māna.

  +7 [+] [-]

, 2010-11-03 14:40, pirms 13 gadiem
fanu klubs#13 rakstīja: Tad jau kārtējo reizi sanāk kad tāda VEF Juniors nemaz nav,visas spēles velk VEF.Valter pietiek reiz čakarēt smadzenes,ja spēle tad lai spēlē VEF nevis sprauž batonus.Pats jau sevi vien māna.
Atradis kam ticēt, proti Valdim. Jau no paša sākuma bija skaidrs, ka VEF Juniors ir butaforija.

     [+] [-]

, 2010-11-03 14:49, pirms 13 gadiem
Olafs Jākabsons rakstīja: Kur dzirdēts, kādus spēlētājus VEF deleģējusi, Celmiņ ?
Galīgi nav tā, ka ar eu galā esoša mājas lapa vai tās veidotāju ietvītotais būtu ātrākā vai objektīvākā informācijas ieguves vieta.

  -2 [+] [-]

, 2010-11-03 14:51, pirms 13 gadiem
fanu klubs#13 rakstīja: Tad jau kārtējo reizi sanāk kad tāda VEF Juniors nemaz nav,visas spēles velk VEF.Valter pietiek reiz čakarēt smadzenes,ja spēle tad lai spēlē VEF nevis sprauž batonus.Pats jau sevi vien māna.
Starp VEF un VEF/Juniors starpība ir tieši puse komandas. Jo četri ārzemnieki + Valters un Janičenoks LBL spēlēs nepiedalās. Tās tomēr ir diezgan būtiskas atšķirības, jo visi tie seši vairāk vai mazāk ir pamatsastāva rotācijā.

  +6 [+] [-]

, 2010-11-03 15:43, pirms 13 gadiem
Majors Peins > Bērziņš

  +3 [+] [-]

, 2010-11-03 17:14, pirms 13 gadiem
jbk rakstīja: Starp VEF un VEF/Juniors starpība ir tieši puse komandas. Jo četri ārzemnieki + Valters un Janičenoks LBL spēlēs nepiedalās. Tās tomēr ir diezgan būtiskas atšķirības, jo visi tie seši vairāk vai mazāk ir pamatsastāva rotācijā.
Jēga no tiem ārzemniekiem VEFam nu nav pilnīgi nekāda, izņemot Parahovski.