Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

V. Valters: "Spēlei piegājām nopietni jau no sākuma"

V. Valters: "Spēlei piegājām nopietni jau no sākuma"
Foto: Ivars Veiliņš , www.jelgavasvestnesis.lv

Pēc šodien notikušās Latvijas Basketbola līgas (LBL) spēles, kurā "VEF Rīga" izbraukumā ar 104:72 pieveica Jelgavas "Zemgali", savas pārdomas par aizvadīto spēli izteica abu komandu treneri.

"Šodien spēlei piegājām nopietni jau no paša sākuma un zinājām, ka muļķi laist nedrīkst. Spēlējām aktīvi jau no paša sākuma un tā arī turpinājām līdz pēdējai minūtei. Pēdējā ceturtdaļā laukumā jau vairāk spēlēja otrais sastāvs un mērķis bija neielaist 70 punktus. Tā kā pēdējā spēles sekundē mājinieki šo robežu pārkāpa, tad nākamajā treniņā visai komandai būs jāizpilda soda vingrinājumi," atklāja "VEF Rīga" galvenais treneris Valdis Valters.

Savukārt "Zemgales" trenerim Varim Krūmiņam nebija iemesls priecāties. "Ar šādu komplektāciju būtu jāspēlē LBL otrajā divīzijā nevis pirmajā. Tik jauniem spēlētājiem, kā mums, spēlējot pret profesionālu komandu, kāda ir VEF, šāds rezultāts ir likumsakarīgs. Turklāt vēl papildu zaudējums bija Salvja Mētras trauma," norādīja Krūmiņš.

Izmantotie resursi:
jelgavasvestnesis.lv
zz.lv

  +1 [+] [-]

, 2010-03-04 00:11, pirms 14 gadiem
Piegāja nopietni, bet visu otro puslaiku ņirgājās/smējās.
Valters ar abiem nēģeriem arī rēca
vispār čill čaļi
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-03-04 13:02, pirms 14 gadiem
Valters, sajūtot, ka vajag kādus 10 ātrus punktus, uzlaiž laukumā Renfroe, tas samet un viņu nomaina. Valdis tiešām paņirgājās par Zemgali, izskatījās, ka viņam diezgan jautri bija ;D

Tikai 1. ceturtdaļā spēle bija līdzīga.