Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

V.Valters: "Ar valmieriešiem jāspēlē līdz finālsignālam"

Jānis Celmiņš

V.Valters: "Ar valmieriešiem jāspēlē līdz finālsignālam"
Valdis Valters
Foto: Romāns Kokšarovs, ''Sporta Avīze'', f64

Pēc uzvaras Latvijas Basketbola līgas (LBL) 1. divīzijas spēlē pār "Valmieras" komandu sarunā ar portālu Sportacentrs.com iespaidos dalījās "VEF Rīga" komandas galvenais treneris Valdis Valters un aizsargs Alekss Renfro, kurš mačā guva "triple double".

"VEF Rīga" galvenais treneris Valdis Valters bija apmierināts vien ar komandas parādīto sniegumu mača pirmajā puslaikā. "Spēle nebija viegla. Izgājām lielā vadībā un pazaudējām savu spēles stilu, otrajā puslaikā spēle pat iegāja "Valmierai" vēlamā gultnē. Galvenais bija saņemties un izšķirošajos brīžos saglabāt pārsvaru. Arī spēlētāju rotācijā bija problēmas, no ierindas izgāja Aleksejevs, līdz ar to vairāk spēlēt nācās Štālbergam, kuram radās problēmas ar piezīmēm. Sevi šodien neapliecināja arī Laksa un Peiners, viņiem vēl daudz jāstrādā. Šādas spēles kā šodien vēl nebija bijušas, kad esam priekšā ar 20 punktiem, bet beigās izcīnām uzvaru tikai ar pāris punktiem."

Valters uzteica arī "Valmieras" komandu. "Cepuri nost valmieriešu priekšā. Viņi šodien kārtējo reizi pierādīja, ka ir laba komanda, kura cīnās līdz galam. Jau pēc pirmā puslaika čaļiem teicu, ka viegli nebūs. Vēlos uzteikt "Valmieras" basketbolistus, viņi mums šodien radīja lielas problēmas."

"Ātri jāmeklē spēlētājs, mēs paliekam ar vien mazāk," Aleksejeva savainojumu komentēja Valters. Vaicāts, kad tad beidzot iespējamais papildinājums varētu ierasties Rīgā, Valters bija kodolīgs. "Es zinu, kuru spēlētāju vēlos, bet viens lēmumus klubā nepieņemu, kluba valdei arī jātiek skaidrībā."

"Spēlējām ar komandu, kura nekad nepadodas un arī šodien atspēlējās no lieliem mīnusiem. Arī spēlē ar "Barons" komandu viņi spēja atspēlēties no lieliem mīnusiem un pat uzvarēt. Spēle nebija viegla," pēc spēles atzina Alekss Renfro, kurš mačā pret "Valmieras" komandu guva "triple double". "Man ir "triple double"? Nemaz nezināju… Jauki! Man galvenais ir komandas sniegums – uzvarējām, tātad viss ir kārtībā. Patīkami, ka arī pašam iet spēle, turklāt, ka izdodas sasniegt tādus statistikas rādītājus."

  +3 [+] [-]

, 2010-02-04 00:16, pirms 14 gadiem
ātri naturalizējam Renfro
Slēpts komentārs: guncha_
Slēpts komentārs: guncha_

  +1 [+] [-]

, 2010-02-04 01:57, pirms 14 gadiem
Valdim ir pamats priekam - laboratorija vismaz kaut ko ( kādu ) ir uzvarējusi ...

  +2 [+] [-]

, 2010-02-04 09:42, pirms 14 gadiem
Cik liela trauma ir Aleksējevam ?

  +1 [+] [-]

, 2010-02-04 11:26, pirms 14 gadiem
spēlmanis rakstīja: Valdim ir pamats priekam - laboratorija vismaz kaut ko ( kādu ) ir uzvarējusi ...
Kāda laboratorija,kuri tad ir tie jaunie Latvijas talanti?

  +1 [+] [-]

, 2010-02-04 11:28, pirms 14 gadiem
Virsraksts vienkārši iespārda
Varētu padomāt cienījamais Valtera kungs,ka ar pārējām komandām nav jāspēlē līdz galam.
Nu ja ,jūs jau visus apspēlējat ar vienu roku