Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Melderis: "Pirmais puslaiks bija izšķirošais"

Melderis: "Pirmais puslaiks bija izšķirošais"
Gatis Melderis
Foto: Romualds Vambuts, Sportacentrs.com

Pēc trešdienas Latvijas Basketbola līgas (LBL) spēles, kurā "VEF Rīga" savā laukumā ar 80:74 pārspēja "Valmieru", aizvadīto maču komentēja valmieriešu galvenais treneris Gatis Melderis.

“Zem katras kritikas tika aizvadītais pirmais puslaiks, kas arī bija izšķirošais mūsu komandai," sacīja Gatis Melderis. Pēc pirmā puslaika valmierieši bija zaudētājos ar 19 punktu starpību (29:48). "Pārāk individuāla spēle aizsardzībā attiecīgi atsaucās uz rezultātu uzbrukumā. Līdzko sākām spēlēt kā komanda, rezultāts bija jūtams gan uzbrukumā, gan aizsardzībā," norādīja Melderis.

"Kaut arī gandrīz izdevās lauzt spēles gaitu trešās ceturtdaļas vidū, veiksme tomēr palika “VEF Rīga” pusē," savu spēles rezumējumu noslēdza Melderis. Nākamo spēli "Valmiera" aizvadīs 9. februārī, kad savā laukumā uzņems "Ventspili". Iepriekš paredzētā spēle ar "Ķeizarmežu" no šīs sestdienas pārcelta uz aprīli.

Izmantotie resursi:
bkvalmiera.lv

  -1 [+] [-]

, 2010-02-04 13:24, pirms 14 gadiem
kāda jēga pēc katras spēles stāstīt vienas un tās pašas klišejas?

     [+] [-]

, 2010-02-04 14:05, pirms 14 gadiem
Nu to var arī izsecināt pēc spēles protokola, lieliska intervija.