Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Galvanovskis: "Pārrunas ar Liepāju turpinās"

Andrejs Siliņš

Galvanovskis: "Pārrunas ar Liepāju turpinās"
Agris Galvanovskis
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Bijušais basketbola kluba "Ventspils" galvenais treneris Agris Galvanovskis sarunā ar Sportacentrs.com atklāja, ka sarunas ar "Liepājas Lauvu" vienību par trenera pienākumu veikšanu turpinās, un pagaidām nekādi lēmumi nav pieņemti.

"Kad būs konkrēts piedāvājums braukt un strādāt, tad arī braukšu," treneris norāda, ka nav nospraudis sev nekādus datumus, līdz kuriem vajadzētu tikt skaidrībā par jauno darba vietu. "Ventspils piedāvājums [turpināt darbu kluba jaunatnes sistēmā - A.S.] vairs nav spēkā." Kā zināms, Galvanovskis pagājušajā gadā aizveda "Ventspils" vienību līdz Latvijas čempiontitulam pēc divu gadu pārtraukuma, taču šajā sezonā komandas demonstrētais sniegums kluba vadību neapmierināja un kā galvenais vaininieks tika uzskatīts tieši galvenais treneris, kurš tad arī gadu mijā atvadījās no kurzemnieku kluba.

"Šobrīd nekādu jaunumu nav. Pārrunas ar Liepāju joprojām turpinās. Šobrīd viss vairāk atkarīgs no viņiem, jo nekāds konkrēts lēmums šobrīd nav pieņemts," jau iepriekš vēstījām, ka par Galvanovska pakalpojumiem interesi izrādījis otrs Kurzemes klubs Baltijas līgā - "Liepājas Lauvas", kas, starp citu, divas reizes jau šajā sezonā apspēlējis ventspilniekus Galvanovska vadībā.

Lubānietis Agris Galvanovskis pēc spēlētāja karjeras 2001. gadā uzsāka trenera gaitas Gulbenes "Bumerangs/ASK" (no 2003. gada kā galvenais treneris), bet 2006./2007. gada sezonas viducī pārcēlās uz Ventspili, kļūstot par kluba galvenā trenera Kārļa Muižnieka palīgu. Tam sekoja sezona otrā trenera amatā, asistējot Gašperam Okornam, bet 2008. gada 21. jūlijā tika apstiprināts par galveno treneri.

     [+] [-]

, 2010-02-02 17:05, pirms 14 gadiem
Skaidrs, ka tas ir tikai laika jautājums, kad Agris būs pie Lauvu stūres!

  +3 [+] [-]

, 2010-02-02 17:19, pirms 14 gadiem
Man liekas, ka nav ko Misus kungam vairs ko dot kaut kādu handikapu. Viņam ir bijis pietiekami laika, lai sevi pierādītu kā trenerim. Beidzot Kožeņecs un Laimītis dabūs arī parukāt aizsardzībā, ja būs Galvanovskis. Aizsardzībā jau haltūrēja abi totāli, bet cilvēki, kas virspusīgi saprot basketbolu iespējams turēja viņus par kaut kādiem balstiem. Punktus ta viņi guva, bet tikpat daudz arī saņēma pretīm.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-02-02 17:51, pirms 14 gadiem
uz Gulbeni
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2010-02-02 18:41, pirms 14 gadiem
Njā, no kurienes Liepājai kāpītis, lai izpirktu Agra līgumu un samaksātu par pakalpojumiem ? Nav no lētajiem .......

  +2 [+] [-]

, 2010-02-02 18:41, pirms 14 gadiem
Skudrinieks rakstīja: Starp citu, nav nemaz tik nereāli, ka Galvanovskis varētu arī atsākt spēlētāja gaitas! Jo sliktākais tādos klubos kā Zemgale, Liepāja, Valmiera viņš točno nebūtu. Labākais 6tais spēlētājs!
khe khe, šķiet, ka te tu galīgu ūdeni salēji

     [+] [-]

, 2010-02-02 19:50, pirms 14 gadiem
nu speeleet shamam jau nu tochna vairaak nevajag, lai patrenee labaak kaadu liepaaju, varbuut veelaak, kad buus guvis pieredz, varees iet arii kur taalaak.

     [+] [-]

, 2010-02-02 20:26, pirms 14 gadiem
bet iespējas ka lauvas nevar nopirkt agri ,misus tak bij 5x lētāks .....

     [+] [-]

, 2010-02-02 22:49, pirms 14 gadiem
mrdeeds rakstīja: bet iespējas ka lauvas nevar nopirkt agri ,misus tak bij 5x lētāks .....
nezinu, tieshi cik reizes, bet domaajams, ka leetaaks gan.
bet vai ta nu agris kriizes laikaa baigaakos rubuljus prasiis? nedomaaju vis. lai uzsauc papildus kaadus liivu aleenu, tad jua buus oki