Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Krūmiņš: "Liepājai par labu nospēlēja garāks soliņš"

Krūmiņš: "Liepājai par labu nospēlēja garāks soliņš"
Foto: Ivars Veiliņš, www.jelgavasvestnesis.lv

Pēc trešdienas Latvijas Basketbola līgas (LBL) spēles Jelgavā, kur vietējais klubs "Zemgale" savā laukumā ar 73:85 piekāpās "Liepājas Lauvām", neapmierināts bija jelgavnieku galvenais treneris Varis Krūmiņš.

"Spēle beidzas četrdesmitajā minūtē un tas, ka pirmajā puslaikā ieguvām pat plus četrpadsmit nenozīmē neko, jo pārsvars izkūpēja ļoti ātri. Vairāki neveiksmīgi uzbrukumi, turpretī pretiniekam veiksmīgi, un viss laukumā sagriezās kājām gaisā. Mums vieglāk spēlēt ir, ja pretinieki spēlē ar garajiem, tad viņi nav tik kustīgi. Spēles beigās liepājniekiem par labu nospēlēja, tas, ka viņiem ir garāks rezervistu soliņš," aizvadīto spēli ar Liepāju komentēja "Zemgales" galvenais treneris Varis Krūmiņš.

"Mums pietrūka precizitātes, kas saistīts ar lielo spēles laiku galvenajiem spēlētājiem, bet nogurums profesionālajā basketbolā nav nekāds attaisnojums. Vairākas rupjas kļūdas aizsardzībā spēles beigās un neiemesti elementāri metieni - tas viss kopā noveda spēli pie tā, kā tā beidzās. Protams, rezultāts varēja būt savādāks, bet tāds ir basketbols," tā Krūmiņš.

Izmantotie resursi:
jelgavasvestnesis.lv