Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

"Barons" centīsies vienoties ar Timermani

Andrejs Siliņš

"Barons" centīsies vienoties ar Timermani
Ivars Timermanis
Foto: sportino.pl

"Ivars noteikti būs viens no spēlētājiem, ar kuriem mēs centīsimies vienoties par līgumu," sarunā ar kluba mājaslapu Latvijas vicečempionu "Barons/LMT" galvenais treneris Edgars Teteris atklāj, ka klubs centīsies vienoties ar basketbolistu Ivaru Timermani par spēlēšanu komandā jaunajā sezonā.

Lai arī šobrīd starp septiņiem pieteiktajiem basketbolistiem LBL turnīram Ivara Timermaņa vārds nav lasāms, galvenais treneris neislēdz iespēju ieraudzīt komandas sastāvā uzbrucēju: "Spēlē ar jelgavniekiem vēlreiz varēju pārliecināties, ka Ivars Timermanis ir meistarīgs basketbolists, kurš jau pašlaik ir labā sportiskā kondīcijā.vars noteikti būs viens no spēlētājiem, ar kuriem mēs centīsimies vienoties par līgumu. Labu iespaidu atstāja arī pirmajā mačā spēlējušais lietuvietis Laurins Mikalausks, kurš noteikti varētu palīdzēt komandai. Par spēlētājiem kā Krists Pīternieks, Mārtiņš Jaunzems, Edijs Šlesers domas pēc šā turnīra nav mainījušās. Viņi visi varētu būt komandā, varbūt ieņemt ne vadošās lomas, taču tajā pašā laikā būt noderīgi "Baronam"."

"Atlikušajā laikā cītīgi trenēsimies, lielu uzmanību pievēršot arī fiziskajai kondīcijai. Protams, pilnveidosim arī komandas taktisko arsenālu, taču jau tagad skaidrs, ka optimālā sportiskā forma nepilnu divu nedēļu laikā vēl netiks sasniegta. Taču tā noteikti būs konkurētspējīga cīņā par izvirzītajiem mērķiem, diemžēl tikai Latvijas Basketbola līgā. Skaidrs, ka neviena spēle nebūs viegla, taču mums būs pietiekami daudz laika, lai sagatavotos mačiem ar Latvijas nosacīti spēcīgākajām komandām kā BK "Ventspils". aču meistarības starpība noteikti nav tik liela, lai "Barons" baidītos no tikšanās ar kādu no Latvijas klubiem jau oktobrī."

Pirmā spēle jaunajā LBL sezonā "Baronam" 20. oktobrī viesos, tiekoties ar citu galvaspilsētas vienību "Ķeizarmežs".

Izmantotie resursi:
barons.lv