Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

''Prometey'' sezonas izšķirošajos mačos būs jāiztiek bez diviem līderiem

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''Prometey'' sezonas izšķirošajos mačos būs jāiztiek bez diviem līderiem
Keilebs Agada ar bumbu. Foto: prometeybc.com

Ukraiņu komandas ''Prometey'', kas šajā sezonā bāzējas Latvijas galvaspilsētā Rīgā, prezidents Volodimirs Dubinskis paziņojis, ka traumu dēļ sezonas izšķirošajos mačos apvienotajā Latvijas - Igaunijas līgā un ULEB Eirokausā tam nepalīdzēs divi vadošie spēlētāji - Dīdžejs Kenedijs un Keilebs Agada.

Nozīmīgi zaudējumi sastāvā ir ukraiņu klubam ''Prometey''. Kluba prezidents Volodimirs Dubinskis paziņojis, ka ceļgala savainojuma dēļ sezona priekšlaicīgi noslēgusies vienam no komandas līderiem Dīdžejam Kenedijam. Viņš traumā iedzīvojās pirms nedēļas apvienotās Latvijas - Igaunijas līgas ceturtdaļfināla sērijas pirmajā spēlē pret ''Viimsi''.

Latvijas un Igaunijas līgas sezonā Kenedijs 28 mačos izcēlies ar vidēji 9,0 punktiem, 4,6 atlēkušajām bumbām un 2,7 piespēlēm. Tikmēr ULEB Eirokausā viņš visos mačos devies starta pieciniekā un iekrājis 10,7 punktus, 5,2 atlēkušās bumbas un 3,7 rezultatīvas piespēles.

Tāpat vismaz mēnesi ''Prometey'' sastāvā nespēlēs aizsargs Keilebs Agada, kurš kājas traumā iedzīvojās ULEB Eirokausa grupas pēdējā mačā pret ''Umana Reyer''. Arī tas nozīmē, ka ukraiņu klubam visos izšķirošajos mačos apvienotajā līgā un ULEB Eirokausā nāksies spēlēt bez šī spēlētāja. Agada traumu guva pirmajā puslaikā, līdz kam bija guvis 11 punktus.

Apvienotās līgas 21 spēlē Agada vidēji guva 11.1 punktu, atdeva 4.6 rezultatīvās piespēles un izcīnīja četras atlēkušās bumbas, kamēr ULEB Eirokausā aizsargam 15.4 punkti, 3.9 rezultatīvās piespēles un 3.8 atlēkušās bumbas.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/alex_proshuta

     [+] [-]

, 2023-04-01 16:15, pirms gada
ha, tagat Vefiņam viss ir savās rokās

     [+] [-]

, 2023-04-01 16:25, pirms gada
Kā VEF tur sevi sauca, melnā … ?
Vai sakritība?

     [+] [-]

, 2023-04-01 20:53, pirms gada
Rīgā Eirolīgu neredzēt