Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2980, Did:0, useCase: 3

NBL: Gedrovicam 29+14, valmierieši ceturtajā ceturtdaļā pieveic ''Limbažus''

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

NBL: Gedrovicam 29+14, valmierieši ceturtajā ceturtdaļā pieveic ''Limbažus''
Aleksis Gedrovics. Foto: Jānis Lārmanis

''Ramirent'' Nacionālajā basketbola līgā ''Valmiera Glass/ViA-2'', pateicoties lieliskai ceturtajai ceturtdaļai, izcīnīja panākumu viesos pār ''Limbažiem'' ar 92:84 (23:28, 24:17, 16:20, 29:19).

• Spēles pirmās trīs ceturtdaļas aizritēja līdzīgā cīņā, nevienai no komandām būtisku pārsvaru neiekrājot. Noslēdzošās desmitminūtes ievadā nedaudz sekmīgāki bija valmierieši, tomēr laukuma saimnieki četras minūtes līdz pamatlaika izskaņai rezultātu izlīdzināja - 81:81. Turpmākajās 180 sekundēs Ralfa Šķestera, Henrija Ozoliņa un Alekša Gedrovica rezultatīvās darbības nodrošināja 9:0 izrāvienu un panākumu viesiem ar 92:84.

• ''Valmiera Glass/ViA-2'' rindās iespaidīgu statistiku sakrāja Aleksis Gedrovics, kura rēķinā 29 punkti un 14 bumbas zem groziem. Henrijs Ozoliņš sameta 19 punktus, bet Roberts Vēveris pievienoja 17 punktus un sešas piespēles.

• Laukuma saimniekiem Pēteris Rēķis savāca double-double - 21 punkts un desmit atlēkušās bumbas, no kurām sešas uzbrukumā. 15 punkti, sešas bumbas zem groziem un septiņas piespēles Ventam Veinbergam.

• Valmieras komanda ar piecām uzvarām deviņās spēlēs ir piektajā vietā Austrumos, bet limbažnieki astoņos mačos uzvaras un zaudējumus dalījuši uz pusēm, ierindojoties sestajā pozīcijā.