Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2980, Did:0, useCase: 3

Feldmaņa trenētā "Turība" pieliek punktu septiņu zaudējumu sērijai

Emils Ozerinskis

Feldmaņa trenētā "Turība" pieliek punktu septiņu zaudējumu sērijai
Raimonds Feldmanis. Foto: BK Turība

"Ramirent" Nacionālajā basketbola līgā pie sezonas pirmās uzvaras tikusi Raimonda Feldmaņa trenētā "Turība", kas septiņu zaudējumu sēriju ar rezultātu 83:68 savās mājās pārtrauca pret "VEF BA Valkā".

"Turības" studentiem līdz šim nekādi nebija padevies tikt pie sezonas pirmās uzvaras. Pietiekami līdzīgās cīņās tika zaudēts gans izbraukumā valcēniešiem, gan savās mājās zaudēts valmieriešiem, gan pavisam nesen kapitulēts pret limbažniekiem.

Arī šī vakara spēle Raimonda Feldmaņa padotajiem neiesākās pēc vēlamā scenārija, pēc pirmajām desmit spēles minūtēm esot iedzinējos ar 12 punktu atstatumu. Spēles otrajā ceturksnī "Turības" studenti saņēmās un sāka deficītu deldēt, drīz vien pārņemot mača vadību un puslaika pārtaukumā ejot ar sev labvēlīgu 45:39.

Cīņas otrajā daļā "Turības" basketbolists vairs neļāva pretiniekiem pieļaut domu par uzvaru, pārliecinoši palielinot pārsvaru un aizvedot spēli līdz uzvarai ar 83:68. Pārtraucot septiņu zaudējumu sēriju, "Turība" kā vienīgo uzvaras neizcīnījušo komandu Austrumu divīzjā atstājusi "Ogres" jauno maiņu. Savukārt Rietumos bez panākumiem vēl aizvien ir DSN jaunieši.

"Turības" pirmo sezonas uzvaru ar 21 gūtu punktu kaldināja Jānis Katlaps, kamēr komandas līderis Rihards Bēziņš sakrāja 19 punktus un 12 atlēkušās bumbas. Valcēniešiem šīs bija trešais zaudējums piecās spēlēs. Komandas rezultatīvākais spēlētājs ar 17 punktiem bija Markuss Kudrjavcevs.

"Ramirent" Nacionālā basketbola līga

Dat.SpēleRez.Labākie
07.12.Turība - VEF BA Valkā83:68Katlaps 21 p.+ 9atl.b. - Kudrjacevs 17 p.+ 7 rez.p.