Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Kalatess cer uz medaļām

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Kalatess cer uz medaļām
Niks Kalatess
Foto: FIBA

Grieķijas vīriešu basketbola izlases saspēles vadītājs Niks Kalatess ir jaunākais nacionālās komandas spēlētājs. Tiesa, ambīciju šim spēlētājam netrūkst. ''Cerams, mums būs pa spēkam tikt pie medaļas un aizkļūt turnīrā ļoti tālu,'' teic 198 centimetrus slaidais basketbolists.

Komandā, kurā ir tādi pieredzējuši aizsargi kā Vasilis Spanulis, Nikoss Ziziss un Dmitris Diamantidis, spēles laiku grūti būtu atrast teju ikvienam basketbolistam. 21 gadu vecais grieķis Niks Kalatess par konkurenci nesūdzas un ir priecīgs par iespēju spēlēt tik spēcīgā kolektīvā. ''Šie veči ir lieliski spēlētāji, viņi ir vecāki. Mans pienākums ir ienest komandā enerģiju un vadīt komandu saspēles vadītāja pozīcijā. Es daru visu, lai palīdzētu savai komandai uzvarēt,'' atzīst 198 centimetrus garais Kalatess, kurš pašlaik pārstāv Atēnu ''Panathinaikos''.

''Ne daudziem ir iespēja spēlēt pasaules čempionātā, sevišķi jau manā vecumā. Tāpēc es daru visu, lai palīdzētu komandai, un galvenais ir uzvaras. Cerams, mums būs pa spēkam tikt pie medaļas un aizkļūt turnīrā ļoti tālu,'' ieceres atklāj Kalatess, kurš iepriekš studēja Floridas universitātē un pārstāvēja vietējo ''Gators'' komandu.

Jau otrdien Kalatess kopā ar Grieķijas izlasi PČ grupu turnīra ietvaros tiksies ar saviem principiālajiem pretiniekiem mājiniekiem turkiem. ''Tā noteikti būs aizraujoša spēle. Turcija spēlē savās mājās, turklāt demonstrē ļoti labu sniegumu. Būs smagi, bet arī mums beidzot būs pilns sastāvs [pēc diskvalifikācijas ierindā atgriežas Focis un ''Baby Shaq'']. Domāju, ka būsim spēlei gatavi.''

Izmantotie resursi:
2010 FIBA World Championship Turkey - powered...

  +7 [+] [-]

, 2010-08-31 10:55, pirms 14 gadiem
būs grūti, bet ne neiespējami.

     [+] [-]

, 2010-08-31 11:26, pirms 14 gadiem
'Ne daudziem ir iespēja spēlēt pasaules čempionātā, sevišķi jau manā vecumā."
Durants līderis tādā pašā vecumā!

  -2 [+] [-]

, 2010-08-31 11:56, pirms 14 gadiem
CNNn rakstīja: 'Ne daudziem ir iespēja spēlēt pasaules čempionātā, sevišķi jau manā vecumā."
Durants līderis tādā pašā vecumā!
Durants 88, Kalatess 89

     [+] [-]

, 2010-08-31 17:49, pirms 14 gadiem
CNNn rakstīja: 'Ne daudziem ir iespēja spēlēt pasaules čempionātā, sevišķi jau manā vecumā."
Durants līderis tādā pašā vecumā!
Un vai tad 1 Durants ir daudzi ?