Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Meļņičuks uz Ukrainu

Andrejs Siliņš

Portugāles basketbola izlases galvenais treneris Valentīns Meļņičuks, kura vadībā portugāļi no Eiropas čempionāta septembrī izslēdza latviešus, visdrīzāk pārtrauks līgumsaistības ar pašreizējo darbavietu, lai jau drīzumā sāktu vadīt Ukrainas izlasi.

67 gadus vecā Meļņičuka, kurš pēc tautības ir ukrainis, vadībā Portugāle Eiropas čempionāta kvalifikācijas grupā visiem sagādāja pārsteigumu, iegūstot pirmo vietu un aiz sevis atstājot Izraēlas, Maķedonijas un Bosnijas un Hercegovinas basketbolistus. Pārsteigumi turpinājās arī pašā čempionātā – šķiet, nevienam nav jāatgādina par Latvijas izlases bezspēcību portugāļu priekšā, kas pavēra otrajiem ceļu uz nākamo turnīra kārtu.

Ukrainas Basketbola Federācijas prezidents Oleksandrs Volkovs uzskata, ka Meļņičuks ir piemērotākais kandidāts darbam ar izlasi: "Meļņičuks ir tas cilvēks, kurš ar Ukrainas izlasi var būt veiksmīgs. Tomēr uzreiz neuzstādīsim lielus mērķus, mums joprojām ir daudz darāmā."

Izmantotie resursi:
www.fibaeurope.com

     [+] [-]

, 2007-11-30 13:54, pirms 16 gadiem
pareizi ir, ko ar tiem portugāļiem daudz spēlēties
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-11-30 14:18, pirms 16 gadiem
Kas tad tur neticams? Ukraina EČ jau ir spēlējusi vairākkārt.

     [+] [-]

, 2007-11-30 14:53, pirms 16 gadiem
Ukraiņi tagad būs vēl spēcīgāki. Meļņičuks ir gudrs treneris.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja