Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Furnjē: "ASV būs vienalga par Pasaules kausu, kamēr mēs viņus neuzveiksim"

Andrejs Siliņš

Furnjē: "ASV būs vienalga par Pasaules kausu, kamēr mēs viņus neuzveiksim"
Kails Laurijs un Evans Furnjē. Foto: Reuters / Scanpix

Francijas basketbola izlases aizsargs Evans Furnjē intervijā vietējam medijam "L’Equipe" paudis viedokli, ka daudzo ASV zvaigžņu atteikšanās spēlēt savā izlasē saistīta ar amerikāņu vienaldzību pret šo turnīru, kamēr viņi tajā pārliecinoši dominē.

"Ko gan var teikt par to, ka viņiem tik daudzi atsaka? Viņi katru reizi visus iznīcina tāpat. Kamdēļ lai viņiem būtu motivācija piedalīties? Kāpēc lai viņiem tas rūpētu? Līdz nesadosim viņiem kārtīgi, viņiem nebūs motivācijas to darīt," atklāts bija Furnjē.

"Būtu labi, ja kāds viņus uzvarētu. Beigu beigās, pat spēlējot bez superzvaigznēm, viņi atbrauks ar diezgan spēcīgiem spēlētājiem. Abi saspēles vadītāji, [Kails] Laurijs un [Kemba] Vokers ir Visu zvaigžņu spēles dalībnieki. Pirmais ir arī pašreizējais NBA čempions. Pārējiem būs smagi," franču basketbolists atvēsināja iekarsušos prātus, kas jau pasludinājuši, ka šogad ASV izlase tiešām varētu neizcīnīt Pasaules kausu.

Šis būs pirmais čempionāts, kurā ASV izlasi vadīs leģendārais Sanantonio "Spurs" treneris Gregs Popovičs, bet viņam būs jāiztiek bez virknes spožāko NBA zvaigžņu, kas atteikuši dalību valstsvienībā, Šobrīd kandidātu sarakstā ir 17 spēlētāji.

26 gadus vecais Furnjē nospēlējis jau septiņas sezonas NBA, pirmās divas pārstāvot "Nuggets", bet pēdējās piecas "Magic" krāsas. Francijas izlasē Furnjē izcīnījis 2014. gada Pasaules kausa bronzu un 2015. gada Eiropas bronzu. Francijas kandidātu sarakstā šī gada Pasaules kausam ir seši NBA spēlētāji.

Francija sāks Pasaules kausu G grupā, kur spēkosies pret Vāciju, Jordāniju un Dominikānu.

Izmantotie resursi:
https://www.lequipe.fr/Basket/Actua...

  -1 [+] [-]

, 2019-07-30 17:34, pirms 5 gadiem
ko stipram padarīs. Dara ko grib un kā grib

     [+] [-]

, 2019-07-30 18:35, pirms 5 gadiem
Es par to, lai ASV krīt! Cik jau ciklus ASV ir visiem pārgājuši pāri, laiks kādam viņus uzvilk, un es pat teiktu, ka nav nemaz tik nereāli - ESP, SRB, AUS..

     [+] [-]

, 2019-07-30 19:57, pirms 5 gadiem
eevelee rakstīja: Es par to, lai ASV krīt! Cik jau ciklus ASV ir visiem pārgājuši pāri, laiks kādam viņus uzvilk, un es pat teiktu, ka nav nemaz tik nereāli - ESP, SRB, AUS..
Pēdējā olimipiādē arī gāja pāri? Vairākas spēles uzvarēja zem +10, pret frančiem vispār izglābās...

     [+] [-]

, 2019-07-30 20:14, pirms 5 gadiem
Jā, visus uzvar, bet Kaspars tāpat sauc teju par slabakiem viņus

     [+] [-]

, 2019-07-30 21:44, pirms 5 gadiem
Galvenais lau ,ka pretinieki nav palikuši stiprāki.Spāņi palikuši švakāki,leiši ari,franči ari nav palikuši stiprāki,Arg vājāki.Ja var aizķert tad vai nu Serbi,Can un varbūt Aus,ja būs labākajos satāvos.

     [+] [-]

, 2019-07-31 00:01, pirms 5 gadiem
cookro rakstīja: Galvenais lau ,ka pretinieki nav palikuši stiprāki.Spāņi palikuši švakāki,leiši ari,franči ari nav palikuši stiprāki,Arg vājāki.Ja var aizķert tad vai nu Serbi,Can un varbūt Aus,ja būs labākajos satāvos.
Jokičs būs, Adetokunbo būs. tur kaut kas var sanākt.