Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

PK kvalifikācija: Angola un Tunisija pirmo apli pabeidz perfekti, Čada grauj ar +34

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

PK kvalifikācija: Angola un Tunisija pirmo apli pabeidz perfekti, Čada grauj ar +34
Gvineja pret Čadu
Foto: FIBA

FIBA Pasaules kausa Āfrikas zonas A un C grupu kvalifikācijas pirmo apli ar bilanci 3-0 noslēgušas Angolas, kā arī Tunisijas izlases. Tikmēr negaidīti labi pēdējo spēli aizvadīja Čada, kas ar 85:51 sagrāva Gvineju, pakāpjoties uz trešo pozīciju.

A grupā dramatisku panākumu svinēja Tunisijas izlase, kas pēdējās pamatlaika sekundēs izrāva panākumu pret Kamerūnu ar rezultātu 67:66. Kamerūna ar bilanci 2-1 palika grupas otrajā vietā. Trešajā pozīcijā izvirzījās Čada, kas negaidīti pārliecinoši ar 85:51 sagrāva Gvinejas basketbolistus.

Savukārt C apakšgrupā Angola savās mājās Luandā nokārtoja uzvaru arī trešajā cīņā - šoreiz ar 73:64 pieveikta Kongo Demokrātiskās Republikas valstsvienība, kurai šis bija jau trešais zaudējums. Mačā par otro vietu Ēģipte ar 67:63 uzvarēja Maroku.

Nākamais aplis šajās grupās tiks aizvadīts nākamā gada jūnija beigās un jūlija sākumā.

Izmantotie resursi:
FIBA Basketball World Cup 2019 African...

  +1 [+] [-]

, 2017-11-27 01:01, pirms 7 gadiem
Jēga no tāda raksta????????? Kas spēlē,puntus guvēji,utt...kur?????