Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Galvanovskis: "Nepieciešama spēļu prakse"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Galvanovskis: "Nepieciešama spēļu prakse"
Agris Galvanovskis, Latvijas U-20
valstsvienības galvenais treneris

"Šodien izpaudās pretinieku pieredzes un augumu pārsvars, puišiem, īpaši garajiem nepieciešams vairāk pārliecības un spēļu prakses," pēc pirmās pārbaudes spēles atzina Latvijas U-20 vīriešu valstsvienības galvenais treneris Agris Galvanovskis.

Daudzi U-20 izlases dalībnieki šodien aizvadīja pirmo spēli pēc ilgāka laika. Atlikušajās piecās nedēļās līdz Eiropas čempionātam Rīgā valstsvienība cer tikt galā ar šo izaicinājumu, kopumā cīnoties desmit spēlēs, teica Galvanovskis.

"Daudziem šī bija pirmā spēļu prakse, nedaudz uztraukums. Otrkārt, pašlaik strādājam saspringtā režīmā, nav svaiguma. No rīta bija divu stundu treniņš, sekoja pārbrauciens no Rojas uz Rīgu. Esam „bedrē”, vēl nav ieradušies visi spēki, tāpēc viens no uzdevumiem bija pārbaudīt tuvākās rezerves," iemeslus pavasarīgajam sniegumam uzskaitīja Galvanovskis.

Izlasei ir iespējas uzlabot sniegumu, pakāpeniski iesaistot vēl citus spēlētājus no kandidātu loka. "Garajā galā būs jāiztiek ar pašreizējiem spēkiem, nosacīti klāt nāks Kuksiks, kas tomēr vairāk ir ārējās līnijas spēlētājs. Viņš ieradīsies 4. jūlijā. Garajiem nepieciešams vairāk pārliecības, spēļu prakses, lai nav statistu sajūtas laukumā. No viņiem vairāk spēlējis tikai Bērziņš, arī Eglītis otrajā divīzijā. Pārējie klubos vairāk sēdējuši uz soliņa. Šovakar nespēlēja Freimanis, kuram ir maza muguras mikrotrauma, bet ar viņa parādīšanos groza apakša būs spēcīgāka. Bērziņš šodien spēlēja pa ceturto, un, ja pretī liekam Freimani, uzreiz zem groza ir cits spēku samērs."

Rītvakar U-20 puiši plkst. 18:00 Olimpiskajā sporta centrā Rīgā otrreiz sacentīsies ar Latvijas B izlasi. Tālākās pārbaudes plānotas ārpus Latvijas, lai atvieglotu komandas saliedēšanu, saka Galvanovskis.

"Braucam uz Franciju, kur aizvadīsim divas spēles ar mājiniekiem un Beļģiju. Ir virkne citu piedāvājumu, kopumā var sanākt desmit pārbaudes spēles. Rīgā būs tikai pēdējā nometne."

Eiropas U-20 čempionāts "Arēnā Rīga" un Olimpiskajā sporta centrā notiks no 1. līdz 10. augustam.

  +6 [+] [-]

, 2008-06-27 22:06, pirms 16 gadiem
Jā, nepieciešama gan, bet šī ir ļoti talantīga komanda!

  +5 [+] [-]

, 2008-06-27 22:08, pirms 16 gadiem
talantigi gan!

  +2 [+] [-]

, 2008-06-27 22:34, pirms 16 gadiem
shitie dzjeki vnk ir LV razjojums, kas ir izdevies godam

a kas vsp ir galvanovskim paliigos??
vaidzeetu jau labaakos speekus sapulcinaat gan speeleetaaju, gan treneru korpusaa, jo kaa ne kaa cjempis notiek pie mums un arii komanda diezgan laba, ta kaa ar veiksmes paliidziibu vareetu medaljas iespraukties!!!!

  +1 [+] [-]

, 2008-06-27 22:50, pirms 16 gadiem
Baigi labi tas, ka šogad ir B izlase, savādāk nevarētu samērot spēkus!

  -1 [+] [-]

, 2008-06-28 00:01, pirms 16 gadiem
Galvanovskis sodien vienkārši ģeneāli izskatijās šortos un ar gandriz lisu pauri

     [+] [-]

, 2008-06-28 08:23, pirms 16 gadiem
bet ar talantu taaalu netiksi,talants ir jeedzigs,ja tu to izkop ar smagu darbu!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-06-28 11:15, pirms 16 gadiem
Man kaut kā neraisa uzticību tas Galvanovskis..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-07-01 03:30, pirms 16 gadiem
vaidzeeja man liekas V. Valteru par treneri... lai uztiasa briinumus no muusu LV jaunajaam zvaigzneem!