Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

U18 EČ nedienas turpinās: sešu komandu spēlētāji inficējušies ar vēl nenoskaidrotu vīrusu

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

U18 EČ nedienas turpinās: sešu komandu spēlētāji inficējušies ar vēl nenoskaidrotu vīrusu
Lietuvas U18 izlase. Foto: FIBA

Vakar FIBA informēja, ka Serbijā notiekošajā U18 Eiropas čempionātā basketbolā sešas komandu, tostarp Lietuvas, spēlētāji ir inficējušies ar vēl nenoskaidrotu vīrusu. Šodien organizācija turpināja informēt, paužot, ka visas sešas izlases nav vēlējušās pārcelt spēles, tās aizvadot jau šodien.

U18 Eiropas čempionāts Serbijas pilsētā Nisā šobrīd norit U18 Eiropas čempionāts, taču jau kopš pirmajām dienām tas sastopas ar dažādām problēmām. Sākotnēji pilsētā valdīja karstums, kā dēļ bija apgrūtināti spēlēšanas apstākļi, jo spēles grīda bija slidena. Rezultātā spēlē starp Poliju un Turciju kāds no spēlētājiem iedzīvojās savainojumā, kas vainagojās abu komandu protestā, pēdējās piecās minūtēs vairs uz grozu nemetot.

Vakar FIBA paziņoja, ka sešu komandu (Somijas, Grieķijas, Lietuvas, Slovēnijas, Spānijas un Turcijas) komandu atsevišķi spēlētāji inficējušies ar kādu vēl nenoskaidrotu vīrusu. FIBA savā paziņojumā minēja, ka katras komandas ārsti seko līdz basketbolistu veselības stāvokļiem, bet organizācija kopā ar turnīra rīkotājiem turpinās monitorēt situāciju, par to informēt sabiedrību, ieskaitot, ja tiks lemtas kādas izmaiņas saistībā ar spēļu norises grafiku.

Šodien FIBA informēja, ka visas sešas komandas lēmušas turpināt turnīru. Organizācija visām sešām piedāvājusi iespēju šodienas mačus pārcelt uz ceturtdienu, taču tās atteikušās. Visiem inficētajiem ir veiktas analīzes, lai noteiktu, ar kādu vīrusu iesaistītie spēlētāji ir inficējušies.

     [+] [-]

, 2023-07-26 21:28, pirms 11 mēnešiem
Nisas kovida celms? Varbūt Sportacentrs var nointervēt Perevoščikovu?