Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

VSB un platformā Viaplay trīs Latvijas izlases spēles

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

VSB un platformā Viaplay trīs Latvijas izlases spēles
Dāvis Bertāns
Foto: Romāns Kokšarovs/F64

Pirmdien, ceturtdien un svētdien Viasat Sport Baltic un video satura platforma Viaplay pārraidīs trīs Latvijas vīriešu basketbola izlases spēles. Vispirms Latvija Arēnā Rīga pārbaudes spēlē tiksies ar Krieviju, un ceturtdien un sestdien aizvadīs divus izšķirošos mačus FIBA pasaules kausa kvalifikācijas turnīrā ar Zviedriju un Ukrainu. Baudi basketbolu kanālā Viasat Sport Baltic un Viaplay!

Latvijas un Krievijas izlasēm šonedēļ gaidāmas svarīgas spēles FIBA Pasaules kausa izcīņas kvalifikācijas turnīrā. Ja neskaita savainojumu dziedējošo Kristapu Porziņģi, Latvijas komanda pirmo reizi šajā atlases ciklā spēlēs spēcīgākajā sastāvā ar visiem Eirolīgas klubos spēlējošajiem basketbolistiem. Sestdien pirmo treniņu aizvadīja Dairis Bertāns un Jānis Strēlnieks, komandai pievienojās arī Žanis Peiners un Ojārs Siliņš. Pirmdienas vakarā laukumā vajadzētu doties arī Jānim Timmam. Krievijas izlase kvalifikācijas turnīra C grupā šobrīd dala otro vietu ar Bosniju un Hercegovinu, un tāpat kā Latvija četrās spēlēs izcīnījusi divas uzvaras. Krievija šonedēļ savā laukumā spēlēs ar grupas līderi Franciju un izbraukumā ar Beļģiju.

Māris Lindenbaums, Viasat Sport Baltic komentētājs:
“Pārbaudes spēlei pret Krieviju savu skatītāju priekšā, valsts simtgadei veltītās svētku noskaņās, pavisam noteikti ir lielas iespējas vairot pozitīvas emocijas pirms ļoti atbildīgajām cīņām Stokholmā un Kijevā. Galvenais priekšnosacījums, protams, būtu izcīnīta uzvara. Krievijas izlasi ierasti veido spēlētāji, kuri savās komandās pārsvarā nav līderi, bet pateicoties Krievijas vadošo klubu rocībai, regulāri trenējušies un spēlējuši ar meistarīgākajiem spēlētājiem Eiropas basketbolā. Tas Sergeja Bazareviča vadītajai komandai piešķir lielu augsta līmeņa spēļu rūdījumu, tāpēc, neraugoties uz to, ka pavisam nesen kā noslēgusies klubu sezona, Rīgā gaidāms augsta līmeņa basketbols."

Latvijas basketbola izlases spēles kanālā Viasat Sport Baltic un platformā Viaplay:
• Pirmdien, 25.jūnijā, 18:50 Pārbaudes spēle basketbolā. Latvija – Krievija
• Ceturtdien, 28.jūnijā, 19:20 FIBA PK kvalifikācijas turnīrs. Zviedrija – Latvija
• Svētdien, 1.jūlijā, 15:50 FIBA PK kvalifikācijas turnīrs. Ukraina – Latvija

Informāciju sagatavoja:
Līna Kārkliņa
Viaplay un Viasat mārketinga un sabiedrisko attiecību speciāliste

  +1 [+] [-]

, 2018-06-25 13:05, pirms 6 gadiem
Nekas nav jāabonē, spēles tiešraidē rādīs arī TV6!

Vasarā VSB ir pilnīgs klusums, rāda tikai vecos ierakstus no rīta līdz vakaram, tiešraidēs var teikt nav pilnīgi nekā!