Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Kžiževskis: "Ne jau slidenā laukuma dēļ slikti metām"

Andrejs Siliņš

Kžiževskis: "Ne jau slidenā laukuma dēļ slikti metām"
Maiks Kžiževskis
Foto: AP/Scanpix

Pēc uzvaras pārbaudes spēlē pār Lietuvu Spānijas galvaspilsētā Madridē, gatavojoties Turcijā gaidāmajam pasaules čempionātam, ASV valstsvienības galvenais treneris Maiks Kžiževskis uzslavēja lietuviešu aizsardzību, kā arī savas komandas spēlētāju attieksmi.

"Mums ir jākļūst labākiem it visā. Jāturpina progresēt kā komandai ikvienā spēles aspektā, ieskaitot vienam otra labāku iepazīšanu," pc uzvaras pār lietuviešiem sacīja ASV izlases galvenais treneris Maiks Kžiževskis. "Mums vēl nav pietiekamas savstarpējās ķīmijas, bet mums ir attieksme, lieliska attieksme, lai paveiktu, kas vēl jāpaveic. Tieši tāpēc šādas spēles kā vakar [pret Lietuvu] un šodien [pret Spāniju] ir tik svarīgas."

"Spēles sākumā bijām sasaistīti un lietuvieši ļoti labi spēlēja aizsardzībā," sacīja Djūkas universitātes basketbola speciālists. "Domāju, ka Deriks Rouzs, Eriks Gordons un Rūdijs Gejs mūs šodien izvilka. Taču šādai enerģijai [ar kādu viņi spēlēja lūzuma brīdī] mums jābūt jau no spēles sākuma."

"Coach K" uzsvēra, ka basketbola grīda mačā pret Lietuvu nav bijusi labākajā kvalitātē: "Uz ikviena laukuma, kur tiek līmēti kādi logo, ir diezgan bīstami spēlēt. Laukums spēlētājiem kļūst slidens, šovakar tas bija izteikti slidens, un tā bija problēma. Bet ne jau slidenā laukuma dēļ slikti metām." Šeit atmiņā ataust nesenais gadījums Rīgā, kad pēc zaudētā mača Latvijai Eiropas čempionāta kvalifikācijā Somijas galvenais treneris Henriks Detmans visās pasaules likstās vainoja Arēnas Rīga slideno grīdu...

Izmantotie resursi:
The Associated Press

  +5 [+] [-]

, 2010-08-22 11:11, pirms 14 gadiem
To nezolīdo somu jau tāpat neviens par pilnu neņēma..

  -1 [+] [-]

, 2010-08-22 11:19, pirms 14 gadiem
Laikam, lai rezultātu uzzinātu jājiet nba.com

  +3 [+] [-]

, 2010-08-22 11:25, pirms 14 gadiem
striker rakstīja: To nezolīdo somu jau tāpat neviens par pilnu neņēma..
Somu trenera tautība - Vācietis

  -1 [+] [-]

, 2010-08-22 11:29, pirms 14 gadiem
kaulkambaris rakstīja: Somu trenera tautība - Vācietis
Tad skaidrs,kāpēc tāda augstpratība.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-08-22 20:22, pirms 14 gadiem
kāds nezin kur var skatīties pret spāniju spēli?