Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Serbija uz Ķīnu brauks bez Teodosiča, Kanāda iemet 122 punktus Jaunzēlandei

Rolands Eliņš

Serbija uz Ķīnu brauks bez Teodosiča, Kanāda iemet 122 punktus Jaunzēlandei
Aleksandars Džordževičs un Milošs Teodosičs. Foto: SIPA / Scanpix

Serbijas basketbola izlase devusies uz Ķīnu, kur aizvadīs pēdējās pārbaudes spēles pirms Pasaules kausa izcīņas un darīs to bez Miloša Teodosiča sastāvā, kuram pārsteidzoša atgriešanās izlasē tomēr nesanāks. Savukārt Kanāda šodien pārbaudes mačā ar 122:88 apspēlēja Jaunzēlandi.

Milošs Teodosičs pēdas traumu guva pārbaudes mačā pret Lietuvu, un jau tobrīd Eiropas basketbola mediji ziņoja, ka Pasaules kausā viņš nevarēs piedalīties. Serbijas izlases treneris Aleksandars Džordževičs bija paudis cerību, ka Teodosičs tomēr paspēs atgūties, un saglabāja viņam vietu sastāvā, taču šīs cerības ir gandrīz pilnībā zudušas.

„Šobrīd lietas neizskatās tik labi,” serbu medijam B92 izteicās Džordževičs. „Pēdas trauma joprojām viņam ir, tā ka uz Ķīnu viņš nevarēs doties kopā ar mums. Par 99% droši šobrīd varu teikt, ka kapteinis Teodosičs Pasaules kausā mūsu sastāvā nebūs.”

Līdz ar to arī kļuvis skaidrs Serbijas izlases Pasaules kausa izcīņai. Par zelta medaļām serbi cīnīsies ar Nikolu Jokiču, Nikolu Milutinovu, Miroslavu Raduļicu, Bobanu Marjanoviču, Marko Simonoviču, Stefanu Birčeviču, Nemaņju Bjelicu, Vladimiru Lučiču, Marko Guduriču, Bogdanu Bogdanoviču, Vasiliju Mičiču un Stefanu Joviču sastāvā.

Pārbaudes spēli Sidnejā, Austrālijā, šodien aizvadīja Kanādas un Jaunzēlandas izlases, un šajā mačā ar lielu rezultativitāti izcēlās kanādieši, uzvarot ar 122:88. Kanādas izlase šovasar nevar spēlēt ne tuvu labākajā sastāvā daudzo atteikumu un traumu dēļ, bet šodien 20 punktus guva Ārons Bests, 17 punktus pievienoja Endrjū Nembhārds, bet 16 punkti Ošī Brisetam. Jaunzēlandas sastāvā Tajs Vebsters iemeta 19 punktus un savāca septiņas atlēkušās bumbas.

Izmantotie resursi:
https://www.eurohoops.net/en/fibawc...

     [+] [-]

, 2019-08-20 16:19, pirms 5 gadiem
Aquaman spēlēs pie Kivi izlases?