Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Ranniko gatavs palīdzēt Somijai

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Ranniko gatavs palīdzēt Somijai
Teemu Rannikko
Foto: Tomi Kaminen, fibaeurope.com

2011. gada Eiropas čempionāta (EuroBasket 2011) kvalifikācijas turnīra A grupas spēlē Melnkalnes vīriešu basketbola izlase (4-1) šovakar savā laukumā uzņems Somiju (1-3), kuras ierindā šovakar atgriezīsies pieredzējušais aizsargs Tēmu Ranniko (Teemu Rannikko).

Iepriekšējā nedēļā, mājas spēlē ar Izraēlu, Ranniko guva savainojumu un nevarēja palīdzēt Somijai izbraukuma sacensībā ar Latviju. Pirmajās divās turnīra spēlēs aizsargs bija rezultatīvākais somu spēlētājs, pret Melnkalni un Itāliju gūstot attiecīgi 20 un 27 punktus.

„Šonedēļ labi patrenējos un no otrdienas varēju skriet pilnā ātrumā,” teica Ranniko. „Manas kājas jūtas tiešām labi. Pirmajā spēlē mājās ar Melnkalni nevarējām iespēlēt bumbu garajiem spēlētājiem. Mums nepieciešama labāka bumbas kustība un jāiemet savus metienus. Aizsargiem rūpīgāk jādarbojas ar bumbu, lai samazinātu kļūdu skaitu. Spēlēsim pret garu un fizisku komandu, tāpēc izšķiroša nozīme būs cīņai par atlēkušajām bumbām.”

Pēc spēles Melnkalnē somi savā laukumā uzņems Itāliju (2-3), viesosies izbraukumā Izraēlā (3-2) un noslēgumā mājās tiksies ar Latviju.

Izmantotie resursi:
FIBA Europe

  +6 [+] [-]

, 2010-08-20 15:22, pirms 14 gadiem
ar vai bez, Somiem nav variantu...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja