Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Slovēnija un Polija uzvar pārbaudes spēlēs pirms Tokijas kvalifikācijas turnīra

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Slovēnija un Polija uzvar pārbaudes spēlēs pirms Tokijas kvalifikācijas turnīra
Jaka Blazičs. Foto: SIPA/Scanpix

Šodien notika divas pārbaudes spēles izlasēm, kuras gatavojas Tokijas olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīriem. Slovēnija, spēlējot bez sava līdera Lukas Dončiča, ar 94:80 apspēlēja Horvātiju, kamēr Latvijas pretiniece šīs nedēļas beigās Polija savā laukumā pārliecinoši ar 89:66 pārspēja Tunisiju.

Pirms Tokijas olimpiskās kvalifikācijas turnīriem, kuri vairākās valstīs notiks no 29. jūnija līdz 4. jūlijam, izlases cīnīsies par pēdējām vietām Tokijas olimpisko spēļu basketbola turnīrā. Slovēnijas un Polijas izlases šodien aizvadīja pārbaudes spēles pirms turnīra, kur abas izlases spēlēs Kauņā, pie tam, vienā grupā.

Slovēnija ar 94:80 apspēlēja savus kaimiņus Horvātiju. Pārsvaru slovēņi nodrošināja otrās un trešās ceturtdaļas laikā, tās uzvarot ar septiņu un 12 punktu starpību. Slovēnijas izlases zvaigzne Luka Dončičs, kurš plāno spēlēt olimpisko spēļu kvalifikācijā, šajā mačā nepiedalījās. Par rezultatīvāko Slovēnijas basketbolistu ar 20 punktiem kļuva Jaka Blazičs, kamēr horvātiem 11 punktus guva Mira Bilans.

Pārliecinošu uzvaru svinēja arī Polija, kura savā trešajā pārbaudes spēlē pirms kvalifikācijas turnīra ar 89:66 pārspēja Tunisiju. Galveno pārsvaru poļi ieguva otrās ceturtdaļas laikā, to uzvarot ar 30:11. Poļiem rezultatīvākais ar 17 punktiem bija Mihals Mihalaks. 18. jūnijā poļiem paredzēta pārbaudes spēle Glivicē ar Latvijas izlasi, kura šobrīd uzsākusi gatavošanos Pasaules kausa priekškvalifikācijai, kura augustā notiks Rīgā. Tajā Latvija spēlēs vienā grupā ar Baltkrieviju un Rumāniju.

Izmantotie resursi:
International Basketball Federation (FIBA) -...

  -1 [+] [-]

, 2021-06-16 23:32, pirms 3 gadiem
Es neesmu riebīgs un ļauns, bet ceru, ka resnais pončiks fiziski izlika sevi šijā vasarā, un sākoties NBA sezonai, vienkārši nobirs jau ar sezonas sākumu 👍

     [+] [-]

, 2021-06-16 23:36, pirms 3 gadiem
Tas nozīmē,ka tu esi ļauns.😀😀😀

     [+] [-]

, 2021-06-19 16:55, pirms 3 gadiem
Ko autors pīpē, Luka Doncic spēlēja 10+7+17