Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Čukste: "Rēķinājāmies, ka būs jāspēlē ātri"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Čukste: "Rēķinājāmies, ka būs jāspēlē ātri"
Foto: Romāns Kokšarovs, f64, "Sporta Avīze"

"Iepriekšējās spēlēs iztērējām daudz fiziskā spēka. Rēķinājāmies, ka būs jāspēlē ātri un ar pusspēku spēlēt nevarējām. Labi, ka ir brīvdiena," pēc zaudējuma Francijai Latvijas U-20 sieviešu basketbola valstsvienības galvenais treneris Ainārs Čukste atzina, ka pienācis laiks atpūsties un uzkrāt spēkus ceturtdaļfināla spēlei ar Serbiju.

„Pietika uzvarēt ar vienu punktu, lai būtu otrie (grupā), taču tādu sākumu negaidīju," teica Čukste. "Pirms spēles Baiba (Eglīte) mēģināja skriet, sildīties. Iesildīšanās laika savainotais celis vēlreiz izskrēja no vietas, acīmredzot savainojums ir smags un nopietns. Tas notika tieši iesildīšanās beigās, visintensīvākajā daļā. Nācās nest malā, varbūt meitenes sāka žēlot un viss apstājās. Sākums līdz ar to apstājās, citu analoģiju nesaskatu."

"Līdzi nāk fiziskais nogurums. Nezinu, vai tās ir pārslodzes sekas, bet trīs spēlētājām bija vemšana un caureja – Elīnai, Diānai un Laurai Vētrai. Elīna sākumā bija vispār nekāda, aukstām rokām, labi, ka iespēlējās uz spēles beigām. Šteinbergai bija neveiksmīga spēle, Karlīnei (Nīmanei) veiksmīga, bet kopumā centriem negāja. Francijai centra līnija ir fantastiski spēcīga."

"Labi, ka ir brīvdiena, jo tādā režīmā (deviņas spēles vienpadsmit dienās) neesam raduši spēlēt. Rēķinājāmies, ka būs jāspēlē ātri, jo ar pusspēku spēlēt nevarēja."

E grupas kopvērtējums

VietaKomandaU-Z
1.Spānija5-0
2.Serbija4-1
3.Vācija2-3
4.Turcija2-3
5.Itālija2-3
6.Bulgārija0-5

F grupas kopvērtējums

VietaKomandaU-Z
1.Francija5-0
2.Krievija4-1
3.Latvija3-2
4.Polija2-3
5.Lietuva1-4
6.Zviedrija0-5

Ceturtdaļfinālu pāri, spēles 17. jūlijā pēc Latvijas laika
Francija – Turcija 19:45
Krievija – Vācija 19:45
Latvija - Serbija 18:30
Polija – Spānija 18:30

Pusfināli 18. jūlijā
Fināls 19. jūlijā

  +1 [+] [-]

, 2009-07-15 23:34, pirms 15 gadiem
NU tas ir kaut kāds ārprāts! Rumānijā ar bija kas līdzīgs. Saindējās ar kaut ko tur un ar spēlēja novēmušās un uz poda atsēdējušās. Šķiet, ka Vētra ar bija tai skaitā. "Lieliski" paliks atmiņā jauniešu čempionāti
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-07-16 07:30, pirms 15 gadiem
kārtējo reizi pierādījums ka izlasēm par klubu spēlētāju veselību ir maz intereses.izspiež citronu sausu un atmet atpakaļ klubam ....saucas -ārstē pats,man vairs intereses par viņu nav.------EGLĪTE ,ZIEDIŅŠ.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-07-16 10:35, pirms 15 gadiem
Kā jau vienmēr - pirms čempionāta visi noraksta kā bezcerīgu izlases gadu, čempionāta laikā pēc dažām uzvarām ceļ debesīs, kā pāris zaudējumi tā atkal vidi tik kritizē.

Būsim reāli:
meitenes spēlē labāk kā gaidīts,
traumas ir sporta mūzīga sastāvdaļa,
esam vinnējuši Lietuvu, kas vienmēr ir patīkami
žēl, ka līdzīgā spēlē zaudējām Krievijai, gan jau nākošo reizi atkal pacīnīsimies
kārtīgi jānospēlē ar Serbiju, ko pie nelielas veiksmes notekti varam uzvarēt.

Jebkurā gadījumā meitenes ir malači un Čukste sevi ir pierādījis kā labs treneris.

     [+] [-]

, 2009-07-16 11:11, pirms 15 gadiem
Alexij rakstīja: kā vienmēr, tikai Latvijai kaut kādas ķibeles - vemšana, pļūtīšana, fiziskais sagurumsun tā tālāk. Tad nahren vispār piedalīties
Nu galīgs muļķis! Man Tevis žēl!

     [+] [-]

, 2009-07-16 12:09, pirms 15 gadiem
un si cempieonata top sensacija!
Lietuva netiek ara no grupas un neieklust 1/4 finala!