Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Mesina Franciju netrenēs

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Mesina Franciju netrenēs
Etore Mesina
Foto: Cskabasket.com

Eirolīgas čempionu, Maskavas CSKA basketbola komandas galvenais treneris, itāliešu speciālists Etore Mesina atteicies no piedāvājuma trenēt Francijas vīriešu basketbola valstsvienību, pirmdien raksta Francijas sporta laikraksts „L`Equipe”.

Francijas valstsvienība augustā turpinās cīņu par dalību Eiropas čempionāta finālturnīrā un panākumu gadījumā nokļūs vienā grupā ar Latviju, Vāciju un Krieviju.

„Mesina bija vēlāmākais kandidāts,” atzīst Francijas basketbola federācijas (FFBB) direktoru padomes loceklis un „Limoges” kluba prezidents Frederī Forts. „Ja sarunas ar Etori Mesinu kļūtu par realitāti, ja vien viņš piekristu, mums visiem tas kļūtu par sapņa piepildījumu.

Decembra sākumā FFBB prezidents Ivans Mainīni piedāvāja itālietim vadīt nacionālo izlasi, taču Mesina atbildēja ar atteikumu. Pēc trenera vārdiem, viņš negribēja iesaistīties cīņā pret dzimto Itāliju, kurai arī jācīnās par pēdējo ceļazīmi uz Poliju.

Vēl viens iemesls Mesinas noraidījumam bijis fakts, ka treneri pie sevis ļoti vēlas redzēt katalāņu klubs „Regal FC Barcelona”, bet Spānijas ACB līgā aizliegts savienot izlases un kluba vadīšanu.

Jauno Francijas galveno treneri nosauks 15. februārī. Pašreiz komandu vada Mišels Gomī, iepriekš pie valstsvienības stūres bija Klods Beržo.

Izmantotie resursi:
lequipe.fr

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2009-01-12 22:36, pirms 16 gadiem
Messina tiešām normāls treneris...

  +2 [+] [-]

, 2009-01-12 22:38, pirms 16 gadiem
Ja vien Francijas izlasē spēlētu visi viņu NBA spēlētāji...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2009-01-12 22:49, pirms 16 gadiem
murziks rakstīja: Messina tiešām normāls treneris...
a tu par to veel shaubiijies??? normaaals???? da vinjsh ir eiropas labaakais treneris manupraat..

     [+] [-]

, 2009-01-13 14:28, pirms 16 gadiem
Man gan ir pārliecība, ka Mesina kļūs par pirmo eiropas treneri NBA, par Raptors treneri pēc šīs sezonas! Citādi neredzu iemeslu kādēļ Mesinam pamest CSKA!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja