Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:377, Did:0, useCase: 3

Kolē: "Uzvara ir aizsardzības nopelns!"

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Kolē: "Uzvara ir aizsardzības nopelns!"
Francijas valstsvienība
Foto: FIBA

Pēc vakar aizvadītās Eiropas čempionāta B apakšgrupas spēles starp Latvijas un Francijas izlasēm (51:60) Francijas valstsvienības galvenais treneris Vensāns Kolē slavēja komandas darbību aizsardzībā un atsevišķus spēlētājus.

Francijas izlases galvenais treneris Vensāns Kolē: ''Tas, ka pēc pirmā puslaika rezultāts abu komandu starpā bija visai līdzīgs, bija tikai un vienīgi aizsardzības nopelns. Mēs aizsargājāmies ļoti labi, labāk vairs nevarējām. Otrajā ceturtdaļā šķita, ka grozs ir noburts, jo gūt punktus mēs nespējām. Tas būtu mūs nogalinājis, ja vien mēs pārstātu cīnīties aizsardzībā. Bet, par laimi, mums izdevās koncentrēties un nosargāt savu grozu sekmīgi.''

''Spēles otrajā puslaikā sākām realizēt brīvos metienus, un mača raksturs mainījās, kad Boriss [Diāvs] un Nando [De Kolo] katrs realizēja pa diviem tālmetieniem pēc kārtas. Un pēc tam Tonijs Pārkers parādīja, kāpēc viņš ir Tonijs Pārkers,'' savus padotos slavēja Francijas izlases galvenais stratēģis.

Izmantotie resursi:
eurobasket2009.org

  +3 [+] [-]

, 2009-09-09 15:23, pirms 15 gadiem
Viņi izdarīja tieši to, ko mēs neizdarījām!

  +5 [+] [-]

, 2009-09-09 15:33, pirms 15 gadiem
Drīzāk - zaudējums ir alkohola nopelns Labi, tas joks, vakardien Nando De Kolo iemeta trīs ļoti svarīgus trīniekus, arī viens no iemesliem kāpēc zaudējām. Vispār, ja tā paskatās tad zaudējums ir loģisks. Pārkers, Nando De Kolo - izšķirošajos brīžos viņi vilka komandu. Mums varbūt tas pietrūka, tāds īsts vilcējs. Jā Kambis vilka, bet viens nav karotājs un tādi īsti palīgi neuzradās. Atsevišķās epizodēs - Janičenoks, bet tāds otrs stabils punktu guvējs, kā Kambala tiešām pietrūka. Biedriņš, savukārt savu darbu padarīja aizsardzībā. Skumji, ka ārējās līnijas spēlētāji, kas mums bijuši spēcīgi jau no laika gala tieši šajā čempī tā īsti nevelk. Atceros, ka 2003. gada čempī daudz runāja par to, ka ja mums būtu spēcīgs Centrs un spēcīgs Spēka Uzbrucējs, tad gan mēs visus pēc kārtas . Ārējā līnija ir aptuveni tāda pati, tikai tie paši čaļi ir pieredzējušāki un gudrāki, bet par Centru un 4. numuru spēlē Kambis un Biedriņš - kur tad ir tā visu graušana ?!? Un starp citu to teica arī daudzi žurnālisti, bet tagad kaut kā ir "aizmirsuši" savu teikto. SA piemēram ne vienu reizi vien ņurdēja par to.

  +5 [+] [-]

, 2009-09-09 15:52, pirms 15 gadiem
Jānis_Bērziņš rakstīja: Drīzāk - zaudējums ir alkohola nopelns Labi, tas joks, vakardien Nando De Kolo iemeta trīs ļoti svarīgus trīniekus, arī viens no iemesliem kāpēc zaudējām. Vispār, ja tā paskatās tad zaudējums ir loģisks. Pārkers, Nando De Kolo - izšķirošajos brīžos viņi vilka komandu. Mums varbūt tas pietrūka, tāds īsts vilcējs. Jā Kambis vilka, bet viens nav karotājs un tādi īsti palīgi neuzradās. Atsevišķās epizodēs - Janičenoks, bet tāds otrs stabils punktu guvējs, kā Kambala tiešām pietrūka. Biedriņš, savukārt savu darbu padarīja aizsardzībā. Skumji, ka ārējās līnijas spēlētāji, kas mums bijuši spēcīgi jau no laika gala tieši šajā čempī tā īsti nevelk. Atceros, ka 2003. gada čempī daudz runāja par to, ka ja mums būtu spēcīgs Centrs un spēcīgs Spēka Uzbrucējs, tad gan mēs visus pēc kārtas . Ārējā līnija ir aptuveni tāda pati, tikai tie paši čaļi ir pieredzējušāki un gudrāki, bet par Centru un 4. numuru spēlē Kambis un Biedriņš - kur tad ir tā visu graušana ?!? Un starp citu to teica arī daudzi žurnālisti, bet tagad kaut kā ir "aizmirsuši" savu teikto. SA piemēram ne vienu reizi vien ņurdēja par to.
ārējā līnija gan jau ar varētu izpausties, ja vien būtu kāds brīvs metiens. Praktiski visi metieni pāri rokām. Kaut kā mums nesnāk savienot āru ar iekšu, tad viens treneris uz vairāk iemet basketbolu balsta spēli, kur plosās mazie, bet garo trūkst, otra vadībā atkal centri plosās, bet mazajiem īsti lomas nav. Žēl, jo, manuprāt, abas vietas mums ir spēcīgas

     [+] [-]

, 2009-09-09 16:41, pirms 15 gadiem
Un kā parasti vainīgs treneris un mainām to nost kas arī šoreiz būs pareizi. Varbūt tomēr ka mūsu vieta Eiropā tomer ir ap 20? Un tad jau lieliski ka reizēm pabiedējam finālistus!

  +1 [+] [-]

, 2009-09-09 16:57, pirms 15 gadiem
aizermans19 rakstīja: Un kā parasti vainīgs treneris un mainām to nost kas arī šoreiz būs pareizi. Varbūt tomēr ka mūsu vieta Eiropā tomer ir ap 20? Un tad jau lieliski ka reizēm pabiedējam finālistus!
ja tu vēl pastāstītu kur ir vainīgs Kemzura tad varbū pat varētu tev piekrist taču pēc manām domām tu esi skumīgs jo tik labi vēl izlase nav spēlējusi!!protams varam papētīt to džeku kurš saka, ka viņam pie dir... ko par viņu domā tad es teiktu 0!!!!!!

     [+] [-]

, 2009-09-09 17:55, pirms 15 gadiem
aizermans19 rakstīja: Un kā parasti vainīgs treneris un mainām to nost kas arī šoreiz būs pareizi. Varbūt tomēr ka mūsu vieta Eiropā tomer ir ap 20? Un tad jau lieliski ka reizēm pabiedējam finālistus!
Nu 16nieka LV ir un par to neiet vispar runa!!! Kka jocigi ka viens speletajs sturi palika brivs un tad Biedrinjsh vinju skreja segt... Nav LV normala kustiga 4taa numura...