Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Zaicevs: "Mozgovs ir spēcīgāks postā, bet Porziņģis ir nedaudz ātrāks"

Rolands Eliņš

Zaicevs: "Mozgovs ir spēcīgāks postā, bet Porziņģis ir nedaudz ātrāks"
Timofejs Mozgovs un Kristaps Porziņģis
Foto: USA Today Sports/Scanpix

No Krievijas basketbola kandidātu saraksta šodien tika atskaitīts Vjačeslavs Zaicevs, “Khimki” aizsargs, un Antons Puškovs, “Zenit” spēlētājs. Zaicevs pēc atskaitīšanas pauda savu neizpratni par lēmumu, kā arī izteicās par Krievijas izlases izredzēm mačā pret Latviju.

“Kristaps Porziņģis un Timofejs Mozgovs – viņi abi ir savu valstu izlašu līderi,” intervijā krievu portālam “Championat” sacīja Vjačeslavs Zaicevs. “Skaidrs, ka Timofejs ir spēcīgāks postā, viņš ir bīstamāks tieši zem groza, tāpat arī var atdot labas piespēles. Savukārt Porziņģis droši vien ir nedaudz ātrāks, kā arī labi met no distances. Taču spēlē viss būs atkarīgs no komandām, nevis tikai līderiem.”

Zaicevs un Antons Puškovs šodien tika atskaitīti no Krievijas izlases kandidātiem. Krievijas izlases rīcībā palika 15 spēlētāji, no kuriem 14 devās uz pārbaudes turnīru Kazaņā, bet Aleksejs Šveds palika Maskavā traumas dēļ. Zaicevs gan šodien apgalvoja, ka atskaitīšana no izlases netika pateikti pilnīgi korekti.

“Ar treneri dienu pirms izlidošanas kārtīgi izrunājāmies,” sacīja Zaicevs. “Pēc vienas no nodarbībām treneris man pateica, ka uz Kazaņu nebraukšu. Taču formulējums atšķīrās no tā, ko šorīt izlasīju medijos. Tur jau bija rakstīts, ka mēs ar Puškovu nebrauksim uz Eiropas čempionātu.”

“Visu, protams, izlemj galvenais treneris, viņam labāk redzams, kā vajag,” turpināja Zaicevs. “Es gan iepriekš sapratu, ka kopā ar Puškovu nebrauksim tikai uz šo turnīru Kazaņā, bet pēc tam atgriezīsimies kopējā treniņdarbā. Ko lai tagad izdara? Būs jājūt līdzi izlasei, skatoties spēles pa televizoru.”

Krievijas un Latvijas izlašu spēle Eiropas čempionātā D apakšgrupā paredzēta piektajā septembrī, tā būs abu izlašu priekšpēdējā spēle grupā.

Izmantotie resursi:
https://www.championat.com/basketba...
https://www.championat.com/basketba...

  +6 [+] [-]

, 2017-08-10 20:12, pirms 7 gadiem
nepareizi,.. KP ir daudz ātrāks par to ļumīgo lempi

  +1 [+] [-]

, 2017-08-10 20:18, pirms 7 gadiem
Varbūt Zaicevs arī neko nepareize nepateica, bet nez vai viņš ir lasījis atsauksmes par abien internetā. Sevišķi ASV līdzjutēju un speciālistu atsauksmes

  -1 [+] [-]

, 2017-08-10 20:38, pirms 7 gadiem
kad Zaicevs ir spēlējis pret Porziņģi?

vairāk velk uz fake news ..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2017-08-10 20:39, pirms 7 gadiem
Nezinu kā Mozgovs, bet Porziņģis pagaidām ir izlases debitants, nevis līderis. Kad vismaz nospēlēs 1.spēli izlases rindās, tad jau redzēs, kā būs. Ceru, ka tiešām kļūs par līderi.

  +4 [+] [-]

, 2017-08-10 20:53, pirms 7 gadiem
Mozgovs ir vismaz 2x lēnāks. Un tieši viņš bremzēs - paldies Dievam! - visu Krievijas spēli. Izņemot masu viņā nekā nav, arī spēles izpratne vāja.

  +1 [+] [-]

, 2017-08-10 21:06, pirms 7 gadiem
belo31 rakstīja: Mozgovs labāks, īsts darbarūķis
Tu vēl labāks.Klaviatūras gladiators pretīgais.

  +7 [+] [-]

, 2017-08-10 21:09, pirms 7 gadiem
Zaičiks kaut ko putro. Krievijas līderis paliks Kremlī un spēles skatīsies pa TV. Prozit!

  +4 [+] [-]

, 2017-08-10 21:10, pirms 7 gadiem
Mozgovam ir lielāka alga, toties Porziņģim ir vieglākas kabatas, tāpēc viņš augstāk lec.

  +3 [+] [-]

, 2017-08-10 22:18, pirms 7 gadiem
Nedaudz?
KP par to krievu ir galvas tiesu paraks!!!!!! Salidzinaja zvaigzni ar kaut kadu vidusmera iemeteju!