Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Krūmiņš: "Grieķi valdīja zem groziem"

Andrejs Siliņš

Krūmiņš: "Grieķi valdīja zem groziem"
Latvijas U-20 izlase
Foto: FIBA Europe

"Saprotot, ka šodien uzvarēt nebūs iespēju, ļāvu spēlēt vairāk tiem, kas iepriekš spēlējuši mazāk," pēc zaudējuma Grieķijai Eiropas čempionātā portālam Sportacentrs.com sacīja Latvijas U-20 izlases galvenais treneris Varis Krūmiņš.

"Neizdevās jau spēles sakums, kad grieķi aizgāja vadībā ar vairāk nekā desmit punktiem un tā arī šādu pārsvaru noturēja," spēli atcerējās Krūmiņš. "Saprotot, ka šodien uzvarēt nebūs iespēju, ļāvu spēlēt vairāk tiem, kas iepriekš spēlējuši mazāk."

"Vairāk iespēju devu Dāvim Rozītim, bet viņa devums labi redzams statistikā. Mums ir trīs piektie numuri, un turnīra turpinājumā Lauris Blaus noteikti spēlēs vairāk, nekā šodien. Meiers aizvadīja labu pirmo spēli, vēl labāku otro spēli un šodien nolēmu dot iespēju laukumā iet jau sākuma pieciniekā. Bija satraucies, radās kļūdas un nevarētu teikt, ka izdevās sevi labi parādīt. Jādomā, kā darīsim turpmāk, jo līdz šim viņš labāk spēlējis, iesaistoties spēlē no soliņa."

"Ja pret čehiem, kuri arī bija ļoti gari, mūsu garie spēlētāji varēja izvērsties, tad šodien grieķi, lai arī ne tik gari, bet ļoti spēcīgi, valdīja zem groziem. Mums radās problēmas gan iespēlēt bumbu groza apakšā, gan, ja tas izdevās, viens pret vienu spēlēšanas meistarībā grieķi bija labāki."

"Var redzēt, ka spēlētāji nav pietiekami saspēlējušies," secinājumus pēc pirmā turnīra posma izdarīja treneris. "Skaidri redzams, ka ļoti pietrūka pārbaudes spēles, pie tam pret spēcīgiem pretiniekiem. Spēlētāji līdz čempionātam nepaspēja sajust pareizo spēles ritmu, tam optimāli būtu vajadzīgas aptuveni astoņas spēles. Domāju, ka arī U-18 izlasei savā čempionātā ies ļoti grūti, ja nebūs vairāk pārbaudes spēļu. Šeit tomēr ir jābūt citai pašatdevei, spēkam, ātrumam, asumam. Šeit tiek spēlēta ļoti agresīva spēle, tiek izmantota ļoti cieša segšana, un tiesneši atļauj asu spēli."

"Ošenieks pirms mača teica, ka jūtoties labi un ir gatavs spēlēt, bet tā īsti jau sevi nevarēja šodien parādīt," treneris informēja, ka vakar gūtais savainojums Oto Ošeniekam nav izrādījies pārāk nopietns. Nākamajā kārtā Latvijai pretī stāsies B grupas labākās trīs vienības - Lietuva, Serbija un Melnkalne. "Visas trīs komandas ir ļoti spēcīgas," Krūmiņš uzsver - vieglu spēļu nebūs un tās nedrīkst gaidīt.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-07-11 00:51, pirms 14 gadiem
mister_negative rakstīja: man šis vārds blauss automātiski asociējas ar NBA
Blauss = Blows ?

     [+] [-]

, 2010-07-11 01:25, pirms 14 gadiem
sysonpyh Nr.2 rakstīja: Blauss = Blows ?
Man arī Blows ar NBA asociējas:

youtube.com: YouTube
- Kurtis Blow - Basketball

     [+] [-]

, 2010-07-11 18:34, pirms 14 gadiem
Vai

     [+] [-]

, 2010-07-11 18:34, pirms 14 gadiem
tiešām?!?

     [+] [-]

, 2010-07-11 18:34, pirms 14 gadiem
.