Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Ernangomess: "Trenējoties kopā ar brāļiem Gazoliem, kļuvu par vispusīgāku spēlētāju"

Rolands Eliņš

Ernangomess: "Trenējoties kopā ar brāļiem Gazoliem, kļuvu par vispusīgāku spēlētāju"
Villijs Ernangomess un Pau Gazols
Foto: AP/Scanpix

NBA kluba Ņujorkas „Knicks” centrs, Kristapa Porziņģa komandas biedrs Villijs Ernangomess intervijā Ņujorkas medijiem atzinis, ka daudz ko ieguvis, piedaloties Eiropas čempionātā basketbolā, kur varējis spēlēt un trenēties kopā ar brāļiem Gazoliem.

„Piedalīties Eiropas čempionātā un pavadīt vasaru kopā ar brāļiem Gazoliem – uzskatu, ka tā ir īpaša iespēja,” sacīja Villijs Ernangomess, kurš gatavojas savai otrajai sezonai „Knicks” sastāvā un NBA. „Domāju, ka esmu kļuvis par vispusīgāku spēlētāju. Jūtu, ka brāļi Gazoli šovasar man daudz palīdzēja, viņi man deva lieliskus padomus.”

„Viņi man pastāstīja pāris savus trikus,” turpināja Ernangomess. „Viņi stāstīja par to, kā „nolasīt” pretinieku aizsardzību, kā saglabāt koncentrēšanos spēļu laikā un kā noskaņoties spēlēm, lai es tām būtu labāk gatavs. Savukārt uzbrukumā Pau man parādīja dažas kustības. Marks savukārt vairāk uzmanību pievērsa spēlei „postā”. Pēc manas debijas sezonas NBA tagad visi mani pazīst nedaudz labāk, tāpēc man jākļūst labākam piespēlētājam. Domāju, ka man tas būs liels un vērtīgs izaicinājums, kuram esmu gatavs.”

Ernangomess savā debijas sezonā vidēji mačā guva 8.2 punktus un savāca septiņas atlēkušās bumbas, kā arī pierādīja sevi kā centram laba līmeņa piespēlētāju. Marks un Pau Gazoli tikmēr kopā piedalījušies deviņās NBA Zvaigžņu spēlēs, turklāt Marks ir arī ieguvis sezonas labākā aizsardzības spēlētāja balvu. Ernangomesam šosezon tika paredzēta lielāka loma komandā kopā ar Kristapu Porziņģi, bet šobrīd „Knicks” garais gals ir visai pārpildīts, komandā esot vēl trim centra spēlētājiem. Pats Ernangomess gan par to publiski savu satraukumu nepauda: „Domāju, ka tas būs ļoti labi visai komandai, ka es cīnīšos par savu spēles laiku.”

"Knicks" nākamā pārbaudes spēle paredzēta šonakt 2:30 pret Hjūstonas "Rockets".

Izmantotie resursi:
Knicks’ Willy Hernangomez picks up tricks...

     [+] [-]

, 2017-10-09 20:38, pirms 7 gadiem
Aizsardzībā ari spēlē,kā to dara Pau