Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Serbi uzveic Turciju, spāņi sagrauj slovēņus

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Serbi uzveic Turciju, spāņi sagrauj slovēņus
Milošs Teodosičs
Foto: AP/Scanpix

Eiropas vadošās basketbola izlases turpina gatavošanos pasaules čempionātam, kas jau šomēnes risināsies Turcijā. Pagājušajā nedēļas nogalē tika aizvadīti vairāki saistoši mači, par kuriem vairāk šajā rakstā.

Serbija izcīna Stambulas kausu

Par Adidas Stambulas kausa izcīņas ieguvējiem kļuvuši Serbijas valstsvienības basketbolisti, kas vakar turnīra noslēdzošajā spēlē ar rezultātu 83:70 tika galā ar mājinieku komandu. Uzvarētāju rindās produktīvu sniegumu demonstrēja centrs Nenads Krstičs – 19 punkti, septiņas bumbas zem groziem un piecas rezultatīvas piespēles -, bet Milošs Teodosičs pievienoja 16 punktus. Zaudētājiem 14 punktus guva Hedo Turkoglu, 12 – Ersans Iljasova.

Spāņi tiek galā ar Slovēniju

Vakar otro uzvaru pēc kārtas starptautiskajā valstsvienību turnīrā Vitorijā izcīnīja mājinieki spāņi, kas ar rezultātu 88:68 uzveica Slovēnijas valstsvienību. Dominējot visos spēles elementos un ātri izvirzoties vadībā, spāņu treneru korpuss deva iespēju sevi pierādīt lielam skaitam spēlētāju, no kuriem visnaskāk ar punktu gūšanu veicās Rūdijam Fernandezam (19) un Markam Gazolam (18). Zaudētāju rindās 16 punktus guva Fīniksas ''Suns'' saspēles vadītājs Gorans Dragičs.

Grieķija uzvar turnīrā Kiprā

Pasaules čempionātam turpina gatavoties arī Grieķijas basketbolisti, kuri izcīnīja uzvaru ''Love Cyprus'' basketbola turnīrā. Turnīra pēdējā mačā grieķi ar 90:81 pārspēja Horvātiju un sacensības noslēdza bez zaudējumiem (trīs mačos trīs panākumi). Uzvarētājiem 22 punktus guva saspēles vadītājs Niks Kalatess, bet 17 punkti Antonim Focim. Horvātu sastāvā ierasti rezultatīvs bija Roko Ukičs (19).

Izmantotie resursi:
European Basketball Main Page - EUROBASKET

  +2 [+] [-]

, 2010-08-09 14:24, pirms 14 gadiem
PČ gribu redzēt ASV ar Spāniju, cerams, ka būs tāda iespēja

  -2 [+] [-]

, 2010-08-09 14:37, pirms 14 gadiem
LV izlasē Sirsniņš nav spēlētājs. Vismaz šādā līmenī. Bagijs vai kāds cits var pateikt, kāpēc nav LV labākie saspēles vadītāji viņa izlases modelī ? Labi, par K. valteru un J.Blūmu skaidrs, bet kāpēc ignorēti Leonīds Skolmeistars, Vilnis Nikolaisons, Tedis Lapuķis un Viktors Novobrancevs !? Spelētāji ar vārdu un regulāru spēļu praksi augstā līmenī. Viņi tiem buršteiniem ierādītu vietu !

  +2 [+] [-]

, 2010-08-09 15:32, pirms 14 gadiem
Par Sirsniņu pilnīgi piekrītu, kā Strēlnieks nonāk no laukumā, tā uzreiz haoss ... Nemāku pateikt ko tieši, bet varēja jau kādu jauno ņemt vietā, a kas ar V.Valtera tik ļoti slavēto Žani?
Kā arī', ja pieskārāmies jautājumam par liekajiem spēlētājiem, tad arī E.Kalvem neredzu jēgu laukumā, labi, arī Bērziņš neko nerāda, taču centra postenī mums labāku pašlaik nav, bet Kalves vietā varēja atrast citu kādu, piedodiet man viņa atbalstītāji, neko sliktu par viņu nesaku, bet Kalvem traucē spēlēt kāda psiholoģiskā barjera, kur palicis tik ļoti lolotais talants, kas traucēja attīstīties, traumas?
īstenībā arī no Jurēviča biju gaidījis lielāku atdevi laukumā, ne tikai uz rezervista soliņa... Kas vainīgs, lielais mediju spiediens?
Tikko ienāca doma, a kāpēc Viļumu nepaņēma , it kā jau arī var vadīt saspēli un ir liels melnā darba darītājs...