Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Deiviss pauž gatavību spēlēt Pasaules kausā un grib zeltu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Deiviss pauž gatavību spēlēt Pasaules kausā un grib zeltu
Entonijs Deiviss. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas kluba Ņuorleānas "Pelicans" spīdeklis Entonijs Deiviss paudis vēlmi pārstāvēt Amerikas Savienotās Valstis rudenī gaidāmajā Pasaules kausa izcīņā.

"Jā, plānoju spēlēt Pasaules kausā. Man patīk spēlēt izlasē un pārstāvēt savu valsti, tāpēc plānoju doties," teica Deiviss. "Mūsu izlase nebalstās tikai uz vienu cilvēku – jebkurš spēlētājs spēj paveikt ko īpašu. Kad sanākam kopā, mums ir tikai viens mērķis, un tas ir zelta medaļu izcīnīšana."

2012. gadā Deiviss kopā ar "Kentucky Wildcats" kļuva par NCAA čempionu un tika atzīts par vērtīgāko spēlētāju, bet tikai septiņus mēnešus vēlāk viņš piedalījās Londonas olimpiskajās spēlēs. Savukārt 2014. gada Pasaules kausā Deiviss jau bija kļuvis par vienu no komandas līderiem un aizvadīja vairākus lieliskus mačus.

"Tie bija īpaši brīži," par savu pieredzi izlasē teica Deiviss. "Pirms tam nebiju spēlējis ASV izlasē. Olimpiskajās spēlēs īpaši netiku pie teikšanas – biju tas, kurš aplaudē par skaistām epizodēm. Taču tā pieredze man palīdzēja pēc diviem gadiem. Izlases pārstāvēšana un zelta izcīnīšana – katru reizi nevaru sagaidīt to mirkli."

Amerikāņi nav zaudējuši kopš 2006. gada Pasaules kausa, tomēr Deiviss labi apzinās, ka citas komandas viņiem ceļu tāpat vien nepavērs. "Spānijai vienmēr ir laba komanda. Protams, ka Marks Gazols spēlēs, un tās ir cīņas, kuras gaidu. Lielākā daļa no Spānijas, Argentīnas vai kādas citas izlases tāpat spēlē NBA, līdz ar to zini, kas viņi tādi ir."

Izmantotie resursi:
USA's Anthony Davis: ''We come together and...

     [+] [-]

, 2019-04-09 16:34, pirms 5 gadiem
Nezinu tad kurš būs spējīgs pārspēt Usa, varbūt kāda līdzīga spēlē 2 ceturtdaļas bet nu nezinu gan vai spes kāda valstsvienība PĀRSPĒT USA

  +1 [+] [-]

, 2019-04-09 21:52, pirms 5 gadiem
Nesaprotu, kāpēc tiek minēta Argentīna, kura jau cik turnīrus nav izdarījusi neko un šobrīd viņiem nav burtiski neviena NBA spēlētāja?