Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Francija un Serbija pārbaudes spēlēs pretinieču grozos iemet 94 un 95 punktus

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Francija un Serbija pārbaudes spēlēs pretinieču grozos iemet 94 un 95 punktus
Serbijas izlases basketbolists Milošs Teodosičs ar bumbu. Foto: kss.rs

Kārtējās pārbaudes spēles pirms gaidāmās FIBA Pasaules kausa izcīņas Ķīnā aizvadījušas vienas no galvenajām favorītēm uz medaļām, Francijai ar 94:56 Tulūzā sagraujot Tunisiju, kamēr Serbijai Zrenjaninā ar 95:75 pārspējot Somiju.

Pēc visnotaļ līdzvērtīgas pirmās ceturtdaļas, kurā francūži bija pārāki tikai ar 19:16, Francija pilnībā dominēja otrajā ceturksnī (33:13), puslaiku pārtraukumā dodoties 23 punktu pārsvaru - 52:29. Līdzīga tendence turpinājās arī otrajā puslaikā, francūžiem spēlējot ļoti atraisīti un viegli, kas ļāva izcīnīt pirmo uzvaru gatavošanās periodā.

17 punktus šovakar guva francūzis Evans Forņē, kamēr Teo Maledons pievienoja 14 punktus. Savukārt Tunisijas izlases labā 16 punkti Murada Mabruka rēķinā.

Citā šovakar notikušajā mačā serbi parādīja ļoti spēcīgu sniegumu uzbrukumā, katrā no pirmajām trim ceturtdaļām iemetot vismaz 24 punktus, kamēr pēdējā "aprobežojoties" ar somu grozā raidītiem 17. Serbijas komandai gan vēl ir daudz kur piestrādāt aizsardzības ziņā, Somijai pirmajā un trešajā desmitminūtē gūstot attiecīgi 25 un 24 punktus.

Pasaules kausa finālturnīrā Francija spēlēs vienā apakšgrupā ar Vāciju, Jordāniju un Dominikānas Republiku, Tunisija centīsies iekost Spānijai, Irānai un Puertoriko, kamēr Serbija mērķēs uz pirmo pozīciju grupā ar Angolu, Filipīnām un Itāliju.

Izmantotie avoti:
Home | FFBB

     [+] [-]

, 2019-08-08 03:23, pirms 5 gadiem
tampax rakstīja: Kārli Justovičs. Esi analfabēts, vai speciāli. . Viņi ar meitenēm spēlēja? Ir starpība pretinieču vai pretinieku grozā sameta. Lol.
Bet ja tā padomā:
Tunisijas izlase ir pretiniece.
Somijas izlase arī ir pretiniece.
So, varbūt arī ir pareizi.

     [+] [-]

, 2019-08-08 10:24, pirms 5 gadiem
Taisnība.