Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Reijess lido uz Madridi, lai dziedētu traumu

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Reijess lido uz Madridi, lai dziedētu traumu
Felipe Reijess
Foto: AFP/Scanpix

Spānijas vīriešu basketbola izlases spēka uzbrucējs Felipe Reijess pēc aizvadītās pasaules čempionāta astotdaļfināla spēles ar Grieķiju (80:72) ar lidmašīnu devās uz Spānijas galvaspilsētu Madridi, kur spēlētājs ārstē kakla savainojumu.

206 centimetrus garais spānis mačā ar grieķiem savāca desmit atlēkušās bumbas (labākais rādītājs starp abām komandām) un guva kakla savainojumu. Pēc konsultēšanās starp Spānijas Basketbola federāciju un Reijesa darba devējiem – Madrides ''Real'' – tika pieņemts lēmums basketbolistu uz pāris dienām aizsūtīt uz Madridi, kur Reijesam tiktu sniegta medicīniskā aprūpe.

Neskatoties uz gūto traumu, Reijess, kuram jau iepriekš bijuši kakla savainojumi, visticamāk, piedalīsies trešdien paredzētajā PČ ceturtdaļfināla spēlē starp Spāniju un Serbiju.

''Gaidāms, ka Madrides ''Real'' spēlētājs Stambulā atgriezīsies pirmdien, pievienosies komandai un svarīgajā ¼ fināla spēlē pret Serbiju būs [izlases galvenā trenera] Serdžo Skariolo rīcībā,'' teikts Spānijas Basketbola federācijas izplatītajā paziņojumā.

Šajā čempionātā pieredzējušais Reijess Spānijas izlases formastērpā izgājis laukumā sešos mačos, vidēji katrā gūstot 6,8 punktus un izcīnot sešas bumbas zem groziem.

Izmantotie resursi:
2010 FIBA World Championship Turkey - powered...

  -2 [+] [-]

, 2010-09-06 00:08, pirms 14 gadiem
Labi,ka ar autobusu nebrauc

  +2 [+] [-]

, 2010-09-06 01:31, pirms 14 gadiem
vīrišķīgi!

  +1 [+] [-]

, 2010-09-06 08:47, pirms 14 gadiem
kāda tur konsultēšanās, ticamāk Real pieprasīja lai lido atrādīties dakteriem.

     [+] [-]

, 2010-09-06 14:02, pirms 14 gadiem
Ar Marka Gazola progresu Reijesam spēles laiks krietni samazinājies, bet tik un tā ļoti svarīgs spēlētājs Spanijas rindās ņemot vērā, ka Pao nespēlē!