Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Jannis Grieķijas uzvarā nav piedalījies ceļgala sāpju dēļ

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Jannis Grieķijas uzvarā nav piedalījies ceļgala sāpju dēļ
Jannis Adetokunbo. Foto: FIBA

Šovakar Eiropas čempionātā basketbolā Grieķijas izlase ar 93:77 pārspēja Lielbritāniju, tiekot pie trešās uzvaras pēc kārtas. Laukumā nedevās komandas līderis Jannis Adetokunbo. Kā tika atklāts pēc panākuma, grieķi nolēmuši ievērot piesardzību.

"Viņa ceļgals nejutās labi, taču tas nav nekas nopietns. Nolēmām neriskēt, tāpēc Jannis šoreiz nespēlēja," preses konferencē teica Grieķijas izlases galvenais treneris Dimitris Itudis. Jau rīt gaidāma nākamā spēle, kurā pretī stāsies Ukraina.

Grieķija turnīru sākusi ar 3-0 un jau nodrošinājusi vietu izslēgšanas spēlēs, kas sāksies sestdien Berlīnē. Pirms panākuma pret Lielbritāniju ar Adetokunbo priekšgalā tika pārspētas konkurentes Horvātija un Itālija.

Tāpat izskanējusi versija, ka Adetokunbo maču izlaidis, lai viņam nebūtu jāaizvada četras spēles piecās dienās. Uz šādu rīcību esot uzstājusi viņa NBA vienība Milvoki "Bucks".

Jannis vidēji izcēlies ar 26,0 punktiem, būdams otrais rezultatīvākais turnīrā – aiz Bulgārijas izlases līdera Aleksandara Vezenkova (26,7). Adetokunbo ir starp līderiem arī atlēkušajās bumbās (11,0, ceturtais) un blokos (2,0, otrais).

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/olympics/story...