Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Latvijas U16 meiteņu izlase pārbaudes spēlē pārliecinoši pārspēj Lietuvu

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Latvijas U16 meiteņu izlase pārbaudes spēlē pārliecinoši pārspēj Lietuvu
Andris Steļmahs. Foto: Basket.lv

Latvijas U16 meiteņu basketbola izlase šodien izbraukumā pārbaudes spēlē ar 69:44 pārliecinoši apspēlēja Lietuvas vienaudzes. Visas 12 pieteiktās basketbolistes izcēlās vismaz ar vienu precīzu metienu, bet rezultatīvākā ar 12 punktiem bija Elīna Briede.

Andra Steļmaha vadītā Latvijas U16 dāmu izlase šodien Lietuvā aizvadīja pārbaudes spēli pret lietuvietēm, pārspējot pretinieces ar 69:44. Jau no pirmās ceturtdaļas Latvija nonāca vadībā, spēles grožus neizlaižot līdz mača beigām.

Nevienā no ceturtdaļām Latvijas basketbolistes nezaudēja, beigās uzvarot ar pārliecinošu 25 punktu pārsvaru. Trešajā desmitminūtē lietuvietes uzbrukumā guva vien septiņus punktus, kamēr visa otrā puslaika laikā Latvija ielaida vien 18 punktus. Ar 12 punktiem rezultatīvākā bija Elīna Briede, bet desmit punktus pievienoja Kate Kondratjeva. Visas 12 pieteiktās basketbolistes izcēlās vismaz ar vienu precīzu metienu.

Jau rītdien Turcijā ''Challenger'' turnīru uzsāks Pētera Ozoliņa vadītā U18 puišu izlase. Pirmā cīņa plkst. 21:00 pēc Latvijas laika pret Slovēnijas vienaudžiem.

Izmantotie resursi:
Latvijas Basketbola savienība

     [+] [-]

, 2021-08-02 23:23, pirms 3 gadiem
Lietuvai nespēlēja Juste Jocyte ( spēlēja pie U18 un tur ar bija līdere).