Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Džinobili savainojums, apdraudēta dalība Pasaules kausā

Rolands Eliņš

Džinobili savainojums, apdraudēta dalība Pasaules kausā
Manu Džinobili
Foto: AP/Scanpix

Argentīnas basketbolists Manu Džinobili pēc garās NBA sezonas izteica gatavību pārstāvēt savu izlasi Pasaules kausā, taču tomēr ļoti augsta ir iespēja, ka viņš to nevarēs paveikt, jo viņam diagnozticēta plaisu veidošanās labās pēdas kaulā.

Džinobili šādu ārstu novērtējumu saņēma pēdējā pārbaudē pirms došanās atvaļinājumā, kad "Spurs" pārstāvji atklāja problēmu labajā pēdā. Pārslodze un ilgais "play-off" turnīrs izraisījis plaisu veidošanos kaulā, kas var novest arī pie kaula lūzuma.

Pirms krasu secinājumu izdarīšanas Džinobili nolēmis veikt papildu medicīniskās pārbaudes, taču "Yahoo Sports" ziņo, ka bez basketbola argentīnietim nāksies iztikt vismaz divus mēnešus un uz jaunās sezonas treniņnometni Sanantonio, kura sāksies septembra beigās, viņš būs ierindā.

Tik optimistiski gan neizskatās Argentīnas izlases situācija, jo Pasaules kauss Spānijā sāksies augusta beigās (gatavošanās un pārbaudes spēles, protams, vismaz pāris nedēļas iepriekš). 36 gadus vecais Džinobili bija publiski paziņojis, ka gatavs palīdzēt Argentīnai Pasaules kausā, taču nu viņa dalība ir uz pamatīgas jautājuma zīmes.

Džinobili kļuvis par NBA čempionu četras reizes, kā arī par olimpisko čempionu 2004. gadā, taču pasaules čempiona tituls ir viens no retajiem, kas nav viņa rīcībā (vistuvāk tam tikts 2002. gadā, kad finālā Argentīna zaudēja Dienvidslāvijai). Lai arī Džinobili to nav apstiprinājis, tiek uzskatīts, ja šis Pasaules kauss būtu pēdējais viņa karjerā, jo nākamais būs vien 2019. gadā. Tiesa, vēl jau ir olimpiskās spēles Brazīlijā...

Izmantotie resursi:
Sources: Manu Ginobili has stress fracture in...

Slēpts komentārs: biedza22

  +4 [+] [-]

, 2014-07-02 22:03, pirms 10 gadiem
Tad tu vienkārši nemāki mest ar viņu
Un tas ir diezgan stulbi vērtēt spēlētāju pēc videospēles

  +2 [+] [-]

, 2014-07-02 22:31, pirms 10 gadiem
biedza22 rakstīja: man šis spēlētājs nepatīk dēl tā ka es nevaru iemest nevienu 3jnieku ar viņu iekš 2k14,bet ja viņš spēlēs pasaules čempī viņš būs vecis!!!!
Ļoti dzelžaina loģika. Kur Jūs tādi rodaties?
P.S. Cerēsim, ka nekas nopietns Manu nebūs.

  +1 [+] [-]

, 2014-07-02 22:41, pirms 10 gadiem
Liels zaudējums Argentīnai...

     [+] [-]

, 2014-07-02 23:40, pirms 10 gadiem
Ljoti zheel, ja nespeelees, jo varbut shis buus pedejais turnirs ARG ar tik daudziem vinju zelta paaudzes speletajiem - Dzinobili, Pridzioni, Nocioni, Skola, Delfino, Valters Ermans...

  +1 [+] [-]

, 2014-07-03 08:08, pirms 10 gadiem
biedza22 rakstīja: man šis spēlētājs nepatīk dēl tā ka es nevaru iemest nevienu 3jnieku ar viņu iekš 2k14,bet ja viņš spēlēs pasaules čempī viņš būs vecis!!!!
Ak dieviņ

     [+] [-]

, 2014-07-03 14:20, pirms 10 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Ljoti zheel, ja nespeelees, jo varbut shis buus pedejais turnirs ARG ar tik daudziem vinju zelta paaudzes speletajiem - Dzinobili, Pridzioni, Nocioni, Skola, Delfino, Valters Ermans...
Njā... tas gan.

Un būtībā nekas no jaunajiem labs nerādās. (vismaz salīdzinājumā ar tevis minētajiem.