Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Milānas algu budžets būs 17 miljoni eiro, Rodrigess oficiāli parakstījis trīs gadu līgumu

Agris Suveizda

Milānas algu budžets būs 17 miljoni eiro, Rodrigess oficiāli parakstījis trīs gadu līgumu
Serhio Rodrigess. Foto: Reuters/Scanpix

Itālijas basketbola klubs Milānas "Olimpia" parakstījis trīs gadu līgumu ar spāņu saspēles vadītāju Serhio Rodrigesu, bet laikraksts La Gazzetta dello Sport atklājis Milānas un Boloņas klubu budžetus.

Kā vēsta La Gazzetta dello Sport, Milānas "Olimpia" šajā sezonā spēlētāju atalgojumam tērēs 19 miljonus eiro. 17 miljoni būs spēlētāju algās pirms nodokļiem (pēc nodokļiem tie būs aptuveni 9-10 miljoni), bet vēl divi miljoni tika samaksāti par Maika Džeimsa un Džeimsa Nanalija līguma laušanu.

Vakar beidzot oficiāli tika parakstīts trīs gadu līgums ar Eirolīgas čempionu Serhio Rodrigesu, ar kuru principiāli vienošanās tika panākta jau pirms vairākām nedēļām. Iepriekšējā Eirolīgas sezonā Rodrigess Maskavas CSKA rindās sāka desmit no 35 spēlēm un vidēji gandrīz 22 minūtēs guva 10,2 punktus, izdarīja 4,5 rezultatīvas piespēles, izcīnīja 1,5 atlēkušās bumbas un pieļāva 2,2 kļūdas. Rodrigess 2015. gadā par Eirolīgas čempionu kļuva arī Madrides "Real" kreklā, bet Nacionālajā basketbola asociācijā ir aizvadījis vairāk nekā 350 spēļu.

Cits Itālijas klubs Boloņas "Virtus", kas startēs ULEB Eirokausā un kas šovasar tirgu satricināja ar Miloša Teodosiča piesaisti, pēc uzvaras FIBA Čempionu līgā ir dubultojis savu budžetu. Šajā sezonā kluba kopējais izdevumu budžets būšot 15 miljoni eiro, bet algu budžets pirms nodokļiem – deviņi miljoni.

Izmantotie resursi:
“Voglio rendere orgogliosi i...
https://sportando.basketball/en/oli...
https://sportando.basketball/en/vir...

     [+] [-]

, 2019-07-31 13:21, pirms 5 gadiem
Kādu milionu varbūt VEFiņam var nomest?