Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

CSKA liels zaudējums - Milutinovam pleca traumas dēļ sezona beigusies

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

CSKA liels zaudējums - Milutinovam pleca traumas dēļ sezona beigusies
Nikola Milutinovs. Foto: TASS/Scanpix

Jāņa Strēlnieka pārstāvētā Maskavas CSKA paziņojusi, ka komandas viens no līderiem un labākais atlēkušo bumbu vācējs ULEB Eirolīgā Nikola Milutinovs zaudējumā ar 66:69 pret Minhenes ''Bayern'' guvis labā pleca traumu, kā rezultātā basketbolistam tiks veikta operācija un sezona ir beigusies.

Nikola Milutinovs Maskavas CSKA pastiprināja pirms šīs sezonas, pirms tam vairākus gadus pārstāvot Pireju ''Olympiacos''. Centram izdevās veiksmīgi iekļauties komandas sastāvā, decembrī tiekot atzītam par ULEB Eirolīgas vērtīgāko mēneša spēlētāju.

Mačā pret Minhenes ''Bayern'', kurā CSKA piedzīvoja neveiksmi ar 66:69, otrajā ceturtdaļā Milutinovs guva labā pleca traumu. Kopumā centra spēlētājs pret ''Bayern'' laukumā atradās 20:57 minūtes, kuru laikā guva 16 punktus un izcīnīja septiņas bumbas zem groziem.

Papildus pārbaudēs noskaidrots, ka trauma ir samērā nopietna, un būs nepieciešama operācija. Šī sezona Milutinovam ir beigusies, oficiāli ziņo klubs. Serbs ir Eirolīgas labākais cīnītājs zem groziem, vidēji savācot 9.6 atlēkušās bumbas. Savas karjeras laikā Milutinovs spēlējis tādās komandās kā ''Partizan'' un ''Olympiakos''. Nākamo Eirolīgas spēli CSKA aizvadīs pret ''Valencia''. Jāņa Strēlnieka pārstāvētā komanda turnīra tabulā ar 16 uzvarām 23 mačos ieņem otro vietu.

Izmantotie resursi:
https://cskabasket.com/en/news/n/mi...

     [+] [-]

, 2021-01-31 10:43, pirms 3 gadiem
Wizards esot labu centru atlaiduši no darba