Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Pret VEF uguņojošais Pulens vēl vienu sezonu paliks "Mornar"

Andrejs Siliņš

Pret VEF uguņojošais Pulens vēl vienu sezonu paliks "Mornar"
Džeikobs Pulens un Artūrs Kurucs. Foto: FIBA

Melnkalnes basketbola kluba Baras "Mornar" vadība pagarinājusi līgumu ar pazīstamo amerikāņu aizsargu Džeikobu Pulenu, kurš aizvadītajā sezonā aizvadīja spilgtas spēles FIBA Čempionu līgā pret "VEF Rīga".

NBA uzspēlējušais Pulens pievienojās Melnkalnes klubam pirms pagājušās sezonas un kļuva par vienu no komandas vadošajiem spēlētājiem. Adrijas līgā Pulens vidēji guva 16,1 punktu un atdeva 5,0 rezultatīvas piespēles, bet Čempionu līgā izcēlās ar 17,7 punktiem, 2,6 atlēkušajām bumbām un 2,5 piespēlēm.

Čempionu līgā Pulens aizvadīja spilgtas spēles pret VEF - sezonas pirmajā mačā Rīgā, spēlējot visu spēli bez maiņām, guva 18 punktus, izcīnīja sešas bumbas un atdeva sešas piespēles. Savukārt spēlē Barā Pulens rīdzinieku grozā sameta 27 punktus un atdeva četras piespēles. Tā bija Pulena rezultatīvākā sezonas spēle Čempionu līgā.

Karjeras laikā 30 gadus vecais Pulens spēlējis tādos pazīstamos Eiropas klubos kā Boloņas "Virtus", "Barcelona", "Khimki", "Cedevita" un citviet. Tāpat Kanzasas štata universitātes absolvents uzspēlējis NBA - 2017./2018. gada sezonā aizvadītas trīs spēles Filadelfijas "76ers" rindās.

     [+] [-]

, 2020-04-30 22:05, pirms 4 gadiem
Pulens!!! ACB 3punktnieku rekordists vienā spēlē! Bet trulajam Siliņam vienīgais ar ko viņš asociējas ir uguņišana pret Vef! Ļoti profesionāli!