Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Cūku gripa diviem "Maroussi" spēlētājiem

Andrejs Siliņš

Cūku gripa diviem "Maroussi" spēlētājiem
Mihalis Pelekanoss
Foto: AFP/Scanpix

Divi grieķu Eirolīgas kluba Atēnu "Maroussi" spēlētāji Mihalis Pelekanoss un Kostas Kaimakoglu inficējušies ar cūku gripu, vēsta Grieķijas mediji.

Abi spēlētāji šobrīd atrodas karantīnā, lai no vīrusu infekcijas pasargātu pārējo komandu. Šodien Atēnu komanda viesosies Ļubļanā pie vietējās "Olimpija" vienības, bet abi sasirgušie basketbolisti, protams, nav devusies komandai līdzi braucienā uz Slovēniju. Šodien "Maroussi" būs jāiztiek bez vēl diviem spēlētājiem - Georgioss Diamantopoluss un Stefans Arigbabu mājās palikuši savainojumu dēļ.

Interesanti, ka 198 centimetrus garais Pelekanoss ir izīrēts no cita Grieķijas kluba "Olympiacos", kura rindās pavisam nesen cūku gripu izslimoja "Baby Shaq". "Maroussi" rindās ir vēl viens no "Oly" izīrēts spēlētājs - aizsargs Igors Miloševičs.

"Maroussi" gan sākotnēji lūdza pārcelt šodienas maču, taču Eirolīgas vadība nenāca pretī grieķiem. "Maroussi" iepriekš pieprasīja pārcelt arī Grieķija slīgas maču pret "Olympiacos", kas paredzēts šajā svētdienā.

Izmantotie resursi:
sport-fm.gr

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-10-29 13:16, pirms 15 gadiem
rudens nāk domāju kad būs daudz slimotāju visā eiropā

  +1 [+] [-]

, 2009-10-29 13:26, pirms 15 gadiem
Cerams, ka neatnāks līdz Latvijai. VEF`iņš bija Grieķijā.