Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Lietuvas Basketbola līgas pirmo kārtu TV ekrānos vērojis pusmiljons cilvēku

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Lietuvas Basketbola līgas pirmo kārtu TV ekrānos vērojis pusmiljons cilvēku
Rinalds Mālmanis izdara metienu pāri Rolandam Šmitam. Foto: Klaipēdas Neptūnas

Lietuvas Basketbola līga (LKL) publicējusi pirmās kārtas spēļu TV reitingus. Pirmās spēles ekrānos vēroja nepilns pusmiljons cilvēku, bet katru maču vidēji skatījās 225 tūkstoši Lietuvas iedzīvotāju.

Atsaucoties uz TNS veikto pētījumu, Lietuvas Basketbola līga atklājusi pirmās spēļu kārtas televīzijas reitingus. Kopā tos vērojuši 495 tūkstoši jeb nepilns pusmiljons unikālo skatītāju, bet katru maču atsevišķi tiešraidē vidēji skatījušies 225 tūkstoši.

''Lielais skatītāju skaits pierāda, ka cilvēki bija noilgojušies pēc Lietuvas čempionāta mačiem. Esam priecīgi, ka sezonas ievads bijis ļoti spraigs, neiztrūka pārsteigumu un vidējā starpība bija pieci punkti. Šādas lietas piesaista skatītājus,'' sacīja LKL komunikācijas menedžeris Vaids Leliūga.

Pirmajā kārtā skatītākā spēle bija duelis starp Rolanda Šmita Kauņas ''Žalgiri'' un Rinalda Mālmaņa pārstāvēto Klaipēdas ''Neptūnas''. To savā ekrānā vēroja katrs astotais lietuvietis, kurš tobrīd bija ieslēdzis televizoru.

Izmantotie resursi:
https://www.basketnews.lt/news-1785...