Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

"Žalgiris" noskata savu perimetra papildinājumu Turcijas galvaspilsētā

Emils Ozerinskis

"Žalgiris" noskata savu perimetra papildinājumu Turcijas galvaspilsētā
Tairons Voless. Foto: Turk Telekom

Par jaunāko zaļibalto papildinājumu kļuvis 30 gadus vecais amerikāņu basketbolists Tairons Voless, kurš aizvadītajā sezonā pārstāvēja Ankaras "Turk Telekom".

Lietuvas basketbola gigants Kauņas "Žalgiris" šīs vasaras ievadā tika nedaudz atsēdināts uz pēcpuses, otro reizi trīs gadu laikā par mūsu dienvidu kaimiņu čempioniem kļūstot Viļņas "Rytas" vienībai. Zaļibaltos pēc nevieksmīgā Lietuvas čempionāta fināla saprotams skar gan būtiskas sastāva izmaiņas. Par vienu no sastāva papildinājumiem aizsargu pozīcijās kļuvis amerikānis Tairons Voless.

Voless aizvadīja rezultatīvu sezonu Turcijas Superlīgā un ULEB Eirokausā. "Turk Telekom" rindās Turcijas čempionātā 32 aizvadītās spēlēs izcēlās ar 17,3 punktiem, 5,1 izcīnītu atlēkušo bumbu un 4,9 rezultatīvām piespēlēm. Savukārt Eiropas kausa izcīņā 17,9 punkti tika papildināti ar 4,2 atlēkušajām bumbām un 3,8 rezultatīvām piespēlēm.

2016. gadā ar NBA drafta pēdējo numuru izvēlētais aizsargs piedalījies 112 NBA regulārās sezonas spēlēs un divos izslēgšanas spēļu turnīra mačos. Volesa pierakstā ir spēlēšana Losandželosas "Clippers", Atlantas "Hawks" un Ņūorleānas "Pelicans" rindās. Eiropā viņš pavadījis divas sezonas, pārstāvot "Paris" un "Turk Telekom".

Iepriekš "Žalgiris" vēstījis, ka komandai pievienojušies francūzis Silvēns Fransisko, serbs Alens Smailagičs, amerikānis Mets Mičels un lietuviešu basketbolists Deivids Sirvidiss.