Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Pērkinss uz "Maccabi"

Pērkinss uz "Maccabi"
Dorons Pērkinss
Foto: maccabi.co.il

Izraēlas basketbola klubs Telavivas "Maccabi" noslēdzis sastāva veidošanu gaidāmajai sezonai, parakstot līgumu ar amerikāņu saspēles vadītāju Doronu Pērkinsu.

"Maccabi" līgumu ar Pērkinsu noslēdzis uz vienu gadu, ar iespēju to pagarināt uz vēl vienu. 26 gadus vecais saspēles vadītājs tika atzīts par aizvadītās sezonas Izraēlas līgas vērtīgāko spēlētāju jeb MVP, pārstāvot citu Izraēlas klubu "Maccabi Haifa". Pērkinss pagājušajā sezonā vidēji spēlē guva 17 punktus, izcīnīja 6,3 atlēkušās bumbas un atdeva 5,3 rezultatīvas piespēles.

Šovasar Pērkinsa vārds parādījās saistībā ar viņa iespējamo spēlēšanu Krievijas izlasē. Līdz ar Pērkinsa piesaistīšanu Telavivas "Maccabi" ir noslēdzis sastāva komplektāciju 2009./2010. gada sezonai. "Maccabi" ir nomainījis lielāku daļu pagājušās sezonas sastāva, atstājot vien centru Doru Fišeru, uzbrucēju Janivu Grīnu un aizsargu Deriku Šārpu.

Izmantotie resursi:
maccabi.co.il

  +4 [+] [-]

, 2009-08-29 18:37, pirms 15 gadiem
Jē, es esmu pirmais kurš ieraksta šo debīlo, bet sagaidāmo komentāru - Fū, es jau domāju, ka Kendriks Pērkinss.

bļ.

  -3 [+] [-]

, 2009-08-29 18:43, pirms 15 gadiem
es arii nodomaju