Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Mejerim seši punkti un sešas bumbas ''Parma'' uzvarā, Bagatskim zaudējums galotnē

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Mejerim seši punkti un sešas bumbas ''Parma'' uzvarā, Bagatskim zaudējums galotnē
Mareks Mejeris. Foto: VTB līga

Šodien FIBA Eiropas kausā spēles aizvadīja divas latviešu pārstāvētās komandas. Mareks Mejeris guva sešus punktus un izcīnīja sešas atlēkušās bumbas ''Parma'' graujošā uzvarā ar 85:63 pār ''Heroes Den Bosch'', kamēr Ainara Bagatska vadītā ''Kyiv Basket'' izšķērdēja pirmajā puslaikā iekrāto 12 punktu pārsvaru un zaudēja ''Rilski Sportist'' ar 69:74.

Ainara Bagatska vadītā ''Kyiv Basket'' FIBA Eiropas kausa B grupas spēlē galotnē ar 69:74 piekāpās ''Rilski Sportist''. Pirmo puslaiku drošāk nospēlēja tieši Kijevas basketbolisti, atpūtā ejot ar 12 punktu pārsvaru. Lūzumu mačā ''Rilski Sportist'' basketbolisti panāca trešajā ceturtdaļā, to uzvarot ar 29:15 un atjaunojot intrigu par uzvarētāju. Pusminūti līdz pamatlaika beigām rezultāts bija neizšķirts 69:69, taču tad viesi trāpīja tālmetienu, kamēr Bagatska vadītie basketbolisti savā uzbrukumā nespēja būt precīzi, un tika piedzīvots zaudējums. Pēc trim aizvadītām spēlēm ''Kyiv Basket'' ar vienu uzvaru atrodas otrajā vietā.

Savukārt Mareka Mejera ''Parma'' savā laukumā izcīnīja pārliecinošu uzvaru pār ''Heroes Den Bosch'' ar 85:63. Izšķirošo pārsvaru ''Parma'' ieguva trešajā ceturtdaļā, kuru atsevišķi uzvarēja ar 26:11. Mejeris laukumā pavadīja 18:24 minūtes, kuru laikā guva sešus punktus (2p. 3/5), izcīnīja sešas atlēkušās bumbas, atdeva vienu rezultatīvu piespēli un bloķēja vienu metienu. Spēka uzbrucējs noslēdza maču ar +/- 19 un efektivitāti 11. ''Parma'' ar F grupā ar divām uzvarām abos mačos ir līdere.

Izmantotie resursi:
FIBA Europe Cup 2020-21 - FIBA.basketball

     [+] [-]

, 2021-01-29 22:34, pirms 4 gadiem
Rakstā tā uzrakstīts, it kā grupu turnīrā būs vēl spēles. Komandas katrā grupā izspēlēja vienu apli. Mejera un Bagatska klubi iekļūva turnīra 1/8 finālā, grupu turnīrā kopumā tiks noskaidroti tikai 6 liekie klubi.