Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

"Olympiacos" fiasko Vācijā, "Partizan" pārspēj "Khimki"

"Olympiacos" fiasko Vācijā, "Partizan" pārspēj "Khimki"
Teodors Papalukas
Foto: AFP/Scanpix

Negaidītu zaudējumu ULEB Eirolīgas grupu turnīrā piedzīvojis Grieķijas grands Pirejas "Olympiacos", kas ar 61:73 atzina Bambergas kluba "Brose Baskets" pārākumu. Tikmēr pie sava pirmā panākuma turnīrā tika Belgradas "Partizan mt:s", kas ceturtajā ceturtdaļā izrāva uzvaru no Maskavas apgabala ''Khimki'' - 72:68. Uzvaras trešdien izcīnīja arī "Virtus" un ''Caja Laboral''.

A grupa: "Partizan" Belgradā tiek galā ar ''Khimki'', ''Caja Laboral'' otrā uzvara

Interesanta spēle ritēja Belgradā, kur savā starpā cīnījās "Partizan mt:s" un Maskavas apgabala ''BC Khimki''. Lielāko spēles daļu kontrolēja Krievijas komanda, kas pāris punktu vadībā atradās līdz ceturtās ceturtdaļas vidum, kad "Partizan" veica izrāvienu, izejot priekšā ar 70:62. Šo deficītu viesi atspēlēt vairs nespēja, piedzīvojot savu pirmo zaudējumu šosezon Eirolīgā ar 68:72.

Uzvarētājiem rezultatīvākais ar 15 punktiem bija Neitans Džavaji, bet Oliveram Lafajetem 14 punkti. ''Khimki'' sastāvā ar 19 punktiem atzīmējās Kīts Lengfords, bet par trim mazāk guva Zorans Planiničs.

Otrajā šīs grupas spēlē Gdiņā Polijas "Asseco Prokom" cieta sakāvi pret ''Caja Laboral'' - 73:80. Labākais viesu rindās ar 18 punktiem Stanko Baračs, bet 17 guva Mirza Teletovičs. Bobijs Brauns ar 19 punktiem bija "Asseco Prokom" rezultatīvākais spēlētājs.

B grupa: "Olympiacos" zaudē "Brose Baskets", Romas "Virtus" uzvar nerezultatīvā spēlē

Grieķijas superkluba Pirejas "Olympiacos" un Bambergas "Brose Baskets" spēlē vadības maiņa notika vairākas reizes, taču galavārdu teica mājinieki. Pēdējā ceturtdaļā iegūto piecu punktu pārsvaru Bambergas klubs neatdeva, noslēgumā iegūstot vēl lielāku vadību un ļoti negaidīti uzvarot ar 73:61. Vācijas kluba rindās rezultatīvākais ar 23 punktiem bija Braiens Robertss, savukārt viesiem Teodors Papalukas guva 13 punktus.

Citā B apakšgrupas spēlē Romas "Virtus" Beļģijā atspēlēja deviņu punktu deficītu un izcīnīja uzvaru pār vietējo "Spirou Basket" ar 64:55. "Virtus" sastāvā 20 punktus guva Dariuss Vašingtons, bet par četriem mazāk Andrea Krosariola rēķinā.

Izmantotie resursi:
Home - Welcome to EUROLEAGUE BASKETBALL

     [+] [-]

, 2010-10-28 00:51, pirms 14 gadiem
Labs koefs bijis,kāds,noteikti,uzvārījās!

  +1 [+] [-]

, 2010-10-28 01:13, pirms 14 gadiem
olympiacos šodien nav vienīgie kas piedzīvo fiasko( dinamo)
bet tā jau tik otrā spēle un vēl laiks atgūties un grupā tikai 2 komandām nav zaudējumi.
katram gadās kāds klupiens
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-10-28 01:56, pirms 14 gadiem
pechka rakstīja: Labs koefs bijis,kāds,noteikti,uzvārījās!
totikā,kurā es liku,bija ierobežota likme! neko daudz nesanāca!

     [+] [-]

, 2010-10-28 02:39, pirms 14 gadiem
kad bija khimki veel vadiba 4/4 sakuma domaju uzlikt uz partizan, jo koefs bija 2.65, bet minusi tikai -4 vai -5, un tajaa pashaa momentaa iemeta vini truli un betway nebeidza vien mainit to uzvaras koeficientu, kamer jau bija pa labu partizanam, taa ari pie likmes izdarisanas netiku

     [+] [-]

, 2010-10-28 12:04, pirms 14 gadiem
nu vācieši(amerikāņi) tiešām pārsteiguši, sezonas sākumā domāju, ka šie bez variantiem, bet nekā!