Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Okorns papildinās un meklē vēl

Pēteris Neimanis
Pēteris Neimanis

Okorns papildinās un meklē vēl
Antonio Bērkss vēl Memfisas formā
Foto:pictopia.com

BK "Ventspils" pretinieki FIBA Izaicinājuma kausā Polijas "Energa Czarni" papildinājusi sastāvu ar jaunu saspēles vadītāju, bet trenera Gašpera Okorna plānos ietilpst arī "garā gala" pastiprināšana.

Polijas klubs vienojies ar amerikāņu aizsargu Antonio Bērksu, kuram Eiropā ir visai skandaloza slava. 2004.gadā jauno spēlētāju drafta otrajā kārtā viņu izvēlējās Orlando "Magics", bet debiju NBA spēlētājs piedzīvoja cita kluba sastāvā – Menfisas "Grizzlies". Šajā komandā viņš pavadīja divas sezonas, tad pārcēlās uz Maiami un pirms pagājušās sezonas tika atskaitīts.

Bērkss pārcēlās uz Eiropu, kur sākotnēji panāca vienošanos ar Belgradas "Crvena Zvezda", taču vēlāk noskaidrojās, ka spēlētājs vienojies arī ar Sofijas "Lukoil Academic". Šī pārkāpuma dēļ FIBA diskvalificēja spēlētāju uz visu pagājušo sezonu.
Tagad 28 gadus vecais un 183 cm garais saspēles vadītājs mēģinās savu laimi bijušā BK "Ventspils" galvenā trenera Gašpera Okorna vadībā.

Polijā Bērkss varētu ierasties jau nākamās nedēļas sākumā, bet ventspilniekiem mačs ar "Energa Czarni" paredzēts 6. janvārī savā laukumā. Polijas komanda pēc neizteiksmīgā sezonas sākuma meklē pastiprinājumu arī centra un spēka uzbrucēja postenī.

Izmantotie resursi
eurobasket.com

  +4 [+] [-]

, 2008-12-27 14:58, pirms 16 gadiem
Nu jā,tas laikam nozīmē vienu - zāģis
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +7 [+] [-]

, 2008-12-27 16:59, pirms 16 gadiem
4aliic rakstīja: Nu jā,tas laikam nozīmē vienu - zāģis
Jā, Okorns zaudēs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2008-12-27 19:15, pirms 16 gadiem
Popkorns taks taapat nevinnees