Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

''Žalgirim'' piektais zaudējums piecās spēlēs

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

''Žalgirim'' piektais zaudējums piecās spēlēs
Lorens Vudss (no labās)
Foto: AFP

ULEB Eirolīgā šovakar piekto zaudējumu piecās spēlēs piedzīvoja Kauņas ''Žalgiris'', kas savā laukumā ar 60:75 zaudēja ''Regal FC Barcelona'' komandai.

''Žalgiris'' šo spēli iesāka neveiksmīgi – spāņi līdz trešajai minūtei bija iekrājuši piecu punktu pārsvaru – 6:1. ''Barcelona'' pakāpeniski turpināja palielināt savu pārsvaru, un septītajā minūtē tas sasniedza jau desmit punktus. Pēc pirmās ceturtdaļas spāņiem bija deviņu punktu pārsvars – 24:13. Arī otrā ceturtdaļa aizritēja ar Barselonas pārsvaru. Vienubrīd lietuviešiem izdevās pietuvoties līdz septiņiem punktiem, tad viesi atkal atjaunoja desmit punktu pārsvaru – 28:18. Mājinieki līdz ceturtdaļas beigām spēja rezultāta starpību samazināt līdz sešiem punktiem – atpūtā ejot, 38:32 spāņu labā.

''Žalgiris'' cerīgi iesāka trešo ceturtdaļu, kuras sākumā rezultāta starpību izdevās samazināt līdz diviem punktiem 44:42. Taču veiksmīgajam otrā puslaika sākumam sekoja neveiksmīgs turpinājums. Spāņi veica iespaidīgu atrāvienu un līdz trešās ceturtdaļas beigām bija iekrājuši jau 16 punktu pārsvaru – 64:48. Pēdējās desmit minūtēs Barselonas komanda noturēja spēles laikā iegūto pārsvaru un uzvarēja ar 75:60.

Uzvarētāju sastāvā rezultatīvākais spēlētājs ar 22 gūtajiem punktiem bija Jaka Lakovičs, bet "Žalgira'' labā 18 punktus guva Lorenss Vudss.

ULEB Eirolīga, B grupas piektā kārta, 27. novembris

''Žalgiris'' – ''Regal FC Barcelona'' 60:75 (14:23; 18:15, 16:26; 12:11)

Izmantotie resursi:
euroleague.net

  +3 [+] [-]

, 2008-11-27 21:44, pirms 15 gadiem
Bēdīgi!
Sabonim kaut kas jādara lietas labā!!!

  -2 [+] [-]

, 2008-11-27 21:53, pirms 15 gadiem
kaa saka neweiksmes!

     [+] [-]

, 2008-11-27 21:55, pirms 15 gadiem
kka nebrinos
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2008-11-27 21:58, pirms 15 gadiem
Leonards_Dravnieks rakstīja: Bet kapec FC Barcelona? Basketbols ir tik nabags,ka jadzivo par futbolistu naudu?
Bljin tu esi konkreets cirvis!

  -1 [+] [-]

, 2008-11-27 22:06, pirms 15 gadiem
Leonards_Dravnieks rakstīja: Bet kapec FC Barcelona? Basketbols ir tik nabags,ka jadzivo par futbolistu naudu?
tas bija tik stuulbi ka pilniigi reekt gribaas es ceru ka tas bija joks.. jo savaadaak tu esi pilniigi stuulbs!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-11-27 22:48, pirms 15 gadiem
Leonards_Dravnieks rakstīja: Nu tad pastastiet man,ko nozime FC Barcelona? Cik zinu,ta ir loti izplatita prakse- tapat,ka savulaik Semerjaks speleja hokeju FC Barcelona un SWH-Broceni pakasa FC Porto. Bagatais futbols uztur basketbolu.
iemacies spenu valodu mosk tur fc nozime kko citu

     [+] [-]

, 2008-11-27 22:50, pirms 15 gadiem
interesanti ko tas regal nozīmē, vāciski šķiet skapis, bet spāniski nezinu !
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2008-11-27 23:00, pirms 15 gadiem
Leonards_Dravnieks rakstīja: Rb12 un parejie- ieejiet tak futbola kluba Barcelona majas lapa- tur jus redzesit,ka futbola pasparne darbojas ari citi sporti,ne tikai b-bols.
godigi skaot man futbols ir tuvu pie zarnutrakta lejas dalas
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2008-11-27 23:51, pirms 15 gadiem
Ta tiem tizlajiem leishiem ari vajadzeja. Milzigs prieks par katru leisu un urlenu zagi

  +1 [+] [-]

, 2008-11-28 05:10, pirms 15 gadiem
Tjipa-abs rakstīja: Ta tiem tizlajiem leishiem ari vajadzeja. Milzigs prieks par katru leisu un urlenu zagi
man piemeram pret leisiem ir respect jo ta ir viena no labakajam valstim basketbola zina

     [+] [-]

, 2008-11-28 08:56, pirms 15 gadiem
No kluba informācijas, par kuru runāja Leonards_Dravnieks, kuru viņš esot lasījis: FCB ir saīsinājums, kas nozīmē 3 vārdus. "Franco" (tur rakstīts, ka šis džeks (varbūt karalis vai kluba īpašnieks, īsti nezinu) iegūstot varu pamainīja nosaukumu no CFB uz FCB, kur F nnozīmē Franko. "Barça" - pilsēta (Barselona), "Club" - klubs. Šis klubs atbalsta: Futbolu, Basketbolu, Skrituļslidu hokeju un hanbola (tie bija izcelti vairāk) Bet protams Leonards, laikam labāk par mani izlasījis mājaslapu, vai arī ticis pie galvenās kluba sākumbildes, kur ir futbolisti. Kā zināms futbols - sporta karalis

  +2 [+] [-]

, 2008-11-28 09:42, pirms 15 gadiem
melnis27 rakstīja: No kluba informācijas, par kuru runāja Leonards_Dravnieks, kuru viņš esot lasījis: FCB ir saīsinājums, kas nozīmē 3 vārdus. "Franco" (tur rakstīts, ka šis džeks (varbūt karalis vai kluba īpašnieks, īsti nezinu) iegūstot varu pamainīja nosaukumu no CFB uz FCB, kur F nnozīmē Franko. "Barça" - pilsēta (Barselona), "Club" - klubs. Šis klubs atbalsta: Futbolu, Basketbolu, Skrituļslidu hokeju un hanbola (tie bija izcelti vairāk) Bet protams Leonards, laikam labāk par mani izlasījis mājaslapu, vai arī ticis pie galvenās kluba sākumbildes, kur ir futbolisti. Kā zināms futbols - sporta karalis
steidzami dodies aarsteeties un pakjer liidzi basketbola fanu, 12 gadus veco rb12
FCB ir futbola klubs Barselona. tajaa ietilpst futbola komandas, basketbols, hokejs, handbols utt.
Regal ir sponsors konkreeti basketbola komandai.
franko ir visu godiigo katalaanju (arii basku, galiisieshu, valensieshu u.c.) ienaidnieks, jo nezheeliigais diktators apspieda Spaaniju veidojosho tautu alkas peec neatkariibas.

  +1 [+] [-]

, 2008-11-28 09:55, pirms 15 gadiem
Bija tas gods vakar klātienē pavērot šo spēli! Fantastisks basis! It īpaši, protams, Barca izpildījumā. Barca ir lielisks rezervistu soliņš. Spēle būtiski nemainījās kad laukumā nāca otrs piecinieks, ko nevar teikt par Žalgiri. Barca ir viens no tiem klubiem, kurš vienmēr izmantos mazāko pretinieka atslābuma brīdi. Pēc spēles ritējuma -15 būt nevajadzēja, bet rezultāts līdz -10 būtu godīgāks.
Skarbākā atziņa priekš manis, kā Latvijas sporta līdzjutēja bija tā, ka mēs, LV fani, neesam vērti pat viņu mazā pirkstiņa Tajos brīžos, kad Barca bija ar bumbu, zālē bija tāds troksnis, kāds Rīgā bija vērojams tikai hoķa čempja laikā Rīgā spēlē ar Kanādu. Pie kam no pirmā Barca uzbrukuma, līdz pat pēdējam ceturtajā ceturtdaļā. Leiši vēl joprojām izmanto taurītes. Tikai dara to ne kā šeit to darīja jebkurā brīdī, pie jebkuriem notikumiem laukumā, bet tikai noteiktos brīžos. Žalgira faniem ir n-tie uzsaukumi un dziesmas, kuras uzsāk, protams, fanu sektors, bet atbalsta arī visi pārējie līdzjutēji.
Rezumējot - iesaku katram aizbraukt kādreiz aizbraukt uz Kauņas arēnu (ar mūsu arēnu gan nav pat ko salīdzināt) un izbaudīt to kolosālo atmosfēru kas tur valda! Ceru, ka arī mēs tuvākajos gados šo līmeni sasniegsim!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja