Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

"Žalgiris" grib atpakaļ Kolinsu

"Žalgiris" grib atpakaļ Kolinsu
Dežuans Kolinss
Foto: lokomotiv-rostov.ru

Lietuvas basketbola klubs Kauņas "Žalgiris" labprāt sastāvam pievienotu saspēles vadītāju Dežuanu Kolinsu, kurš pirms pāris dienām tika atlaists no Krievijas kluba Rostovas "Lokomotiv".

"Lokomotiv" Kolinsa atlaišanu skaidroja ar disciplīnas pārkāpumiem. Pagājušajā sezonā Kolinss ļoti veiksmīgi spēlēja Kauņas "Žalgira" sastāvā un nav izslēgta amerikāņu saspēles vadītāja atgriešanās Lietuvā.

"Vasarā gribējām, lai Dežuans Kolinss paliek komandā, bet tagad situācija ir mainījusies. Esam atvērti pārrunām, bet ir grūti prognozēt, kā viss noslēgsies. Tas ir atkarīgs no Kolinsa lēmuma," izteicās "Žalgira" ģenerālmenedžeris Pauļus Motejūns. Ja Kolinss pievienotos "Žalgirim", viņš nekavējoties varētu piedalīties arī Eirolīgā, kur Kauņas komandai neiet tik spoži.

Saistītais raksts:
"Lokomotiv" lauž līgumu ar Kolinsu

Izmantotie resursi:
15min.lt

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2008-11-24 18:37, pirms 15 gadiem
Lai vispirms atrod jaunu ģenerāl sponsoru! Un samaksā esošajiem tad var domāt par Kolinsu!

  -1 [+] [-]

, 2008-11-25 09:43, pirms 15 gadiem
Šis kadrs derētu Baroniem, ja vien šie tādu var atļauties!