Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Kakiuzis karjeru turpinās "Aris"

Andrejs Siliņš

Kakiuzis karjeru turpinās "Aris"
Mihails Kakiuzis
Foto: FIBA Europe

Bijušais Grieķijas izlases basketbolists Mihalis Kakiuzis uz nākamajām divām sezonām noslēdzis līgumu ar Grieķijas līgas klubu Saloniku "Aris".

32 gadus vecais Kakiuzis aizvadīto sezonu pavadīja Stambulas "Efes Pilsen" vienībā. Arī iepriekš 207 centimetrus garais uzbrucējs spēlēja vairākos Eirolīgas klubos, bet tagad ar "Aris" piedalīsies Eirolīgas kvalifikācijā, tāpat kā Latvijas čempionvienība "Ventspils". Ja to neizdosies pārvarēt, nāksies spēlēt ULEB Eirokausā. Kvalifikācijā "Aris" jāspēlē pret citu grieķu vienību "Maroussi".

110 kilogramus smagais uzbrucējs Grieķijas valstsvienības rindās 2006. gadā kļuva par pasaules vicečempionu, bet 2005. gadā par Eiropas čempionu. Vēl gadu iepriekš Kakiuzis piedalījās arī olimpiskajās spēlēs savā dzimtajā pilsētā Atēnās. Pieauguso izlases rindās spēlētājs debitēja jau 1999. gada Eiropas čempionātā.

Izmantotie resursi:
eurobasket.com