Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

"Aris" sastāvā izmaiņas

"Aris" sastāvā izmaiņas
Mikalis Kakiuzis
Foto: FIBA

Grieķijas basketbola klubs Saloniku "Aris" veicis izmaiņas sastāvā, parakstot līgumu ar Grieķijas izlases spēlētāju Mikali Kakiuzi, kurš aizvietos amerikāni Airu Ņūblu.

Saloniku "Aris" tā arī nav sagaidījis ierodamies amerikāņu uzbrucēju Airu Ņūblu (astoņus gadus spēlējis NBA), kuram radās problēmas ar formalitāšu nokārtošanu, lai varētu doties spēlēt uz Grieķiju. "Aris" klubs nolēma daudz negaidīt un nekavējoties Ņūbla vietā piesaistīja Grieķijas izlases uzbrucēju Mikali Kakiuzi. Iemesls šādai steigai ir tas, lai neciestu komandas sagatavošanās posms sezonai, kurā jau no paša sākuma būs jābūt labā formā. "Aris" svarīgi mači jau septembra beigās, kad sāksies kvalifikācijas spēles Eirolīgai.

32 gadus vecais uzbrucējs pagājušajā sezonā pārstāvēja Stambulas "Efes Pilsen", kura sastāvā kļuva par Turcijas čempionu. 35 spēlēs Turcijas līgā viņam vidēji laukumā pavadītajās 15,2 minūtēs gūti 5,2 punkti un izcīnītas 3,2 atlēkušās bumbas, bet desmit Eirolīgas mačos vidēji 6,4 punkti un trīs atlēkušās bumbas. 206 cm garais grieķis savas karjeras laikā ir spēlējis arī Atēnu "AEK", Sjennas "Montepaschi", Barselonas "Regal Barcelona" un Seviļas "Cajasol".

Izmantotie resursi:
arisbc.gr