Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

VSB kanālā ceturtdien Strēlnieka un "Brose Baskets'' cīņa pret CSKA

Krišs Upenieks

VSB kanālā ceturtdien Strēlnieka un "Brose Baskets'' cīņa pret CSKA
Jānis Strēlnieks
Foto: Brose Baskets

Šonedēļ Viasat Sport Baltic pārraidīs Turkish Airlines Eirolīgas TOP 16 piektās kārtas spēles: Maskavas CSKA – Jāņa Strēlnieka Brose Baskets, Madrides Real – Olympiacos, Maskavas apgabala Khimki – Kaspara Vecvagara Kauņas Žalgiris un Malagas Unicaja – Anadolu Efes.

Turkish Airlines Eirolīgas TOP 16 piektajā kārtā Jāņa Strēlnieka Brose Baskets izbraukumā spēlēs ar Maskavas CSKA un Kaspara Vecvagara Kauņas Žalgiris viesosies pie F grupas līderiem Maskavas apgabala Khimki basketbolistiem. Savukārt pagājušās sezonas fināla atkārtojumā tiksies Madrides Real un Olympiacos.

Māris Lindenbaums, Viasat Sport Baltic komentētājs: “Jāņa Strēlnieka pārstāvētajai Bambergas komandai grūts posms spēļu kalendārā, jo trešo reizi pēc kārtas Eirolīgā jāspēlē viesos. Līdz šim Vācijas čempionāta līderi TOP 16 uzvaras un zaudējumus sadalījuši uz pusēm, tāpat kā viņu nākamie pretinieki Maskavas CSKA. Krievijas titulētākā komanda Bambergai vēl nekad nav zaudējuši, bet Brose Baskets Eirolīgā aizvada labāko sezonu kluba pastāvēšanas vēsturē, kas pamatoti ļauj cerēt uz vēl kādu „skaļu” uzvaru.”

Guntars Jonāns, Viasat Sport Baltic komentētājs: “Madrides Real un Olympicos tiksies pirmo reizi, kopš pagājušās sezonas fināla, kurā uzvarēja spāņu klubs. Šobrīd abas komandas ir vienādās pozīcijās ar divām uzvarām četrās spēlēs. Madridieši TOP 16 kārtā visvairāk ļauj saviem pretiniekiem gūt grozus, kamēr Olympiacos ir labākā aizsardzība visas sezonas garumā. Kas būs labāks - Real uzbrukums vai Olympiacos aizsardzība, to rādīs spēle Barclaycard arēnā.”

Madars Bergmanis, Viasat Sport Baltic komentētājs: “Treneru maiņa Kauņā jau ir devusi vēlamo efektu un vienu iespaidīgu uzvaru. Tomēr arī turpmāk šajā sezonā Žalgiris nebūs favorīti nevienā Eirolīgas spēlē. Khimki ir F grupas līderi, taču viņiem ir bijis vislabvēlīgākais spēļu kalendārs līdz šim - četras no pirmajām piecām spēlēm savā laukumā. Šī būs arī pirmā divcīņa starp Šarūnu Jasikeviču un Rimu Kurtinaiti - galvenajiem kandidātiem uz Lietuvas izlases vecākā trenera amatu, tiklīdz šis postenis kļūs vakants. Un tas var notikt jau šoruden.”

Guntars Jonāns, Viasat Sport Baltic komentētājs: “Abas komandas centīsies atgūties pēc pagājušās nedēļas zaudējumiem. Unicaja TOP 16 fāzē ir labākā aizsardzības komanda, kamēr Anadolu Efes spēks ir uzbrukumā, kur viņi ir līgas līderi piespēlēs un trīspunktu metienos. Abas komandas ir starp līderiem cīņā zem groziem - Malaga pie pretinieku, Efes pie sava. Protams izcils treneru duelis - Plaza pret Ivkoviču.”

Turkish Airlines Eirolīgas spēles kanālā Viasat Sport Baltic:
• Ceturtdien, 28.janvārī 18:55 Maskavas CSKA – Brose Baskets
• Ceturtdien, 28.janvārī 21:40 Madrides Real – Olympiacos
• Piektdien, 29.janvārī 18:55 Maskavas apg. Khimki – Kauņas Žalgiris
• Piektdien, 29.janvārī 20:55 Malagas Unicaja – Anadolu Efes

Informāciju sagatavoja:
Līna Kārkliņa
Viasat sabiedrisko attiecību vadītāja