Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Doņeckai vēl viens pastiprinājums

Doņeckai vēl viens pastiprinājums
Marks Perijs
Foto: bcsamara.ru

Ukrainas basketbola klubs Doņeckas "BC Donetsk", kas VTB līgā ir vienā grupā ar Rīgas VEF, parakstījis līgumu ar amerikāņu saspēles vadītāju Marku Periju, kurš pārnāk no Krievijas.

Doņeckas klubs turpina veikt noslēdzošos soļus sastāva komplektācijā un svaigākais pirkums ir amerikāņu saspēles vadītājs Marks Perijs. Pagājušo sezonu Perijs sāka Krievijas Superlīgas klubā Samāras "CSK VVS", bet februārī pārcēlās uz citu valsts klubu Ļubercu "Triumph". Samāras kluba sastāvā Perijs bija viens no rezultatīvākajiem Superlīgā, vidēji spēlē gūstot 17,3 punktus un atdodot 3,3 rezultatīvas piespēles, bet FIBA EuroChallange turnīrā Perijs bija vēl rezultatīvāks ar 19,5 punktiem un 3,8 rezultatīvām piespēlēm. Savukārt "Triumph" sastāvā Perijs Superlīgā vidēji guva 11,4 punktus, bet FIBA EuroChallange - 14,2 punktus.

Savas karjeras laikā 28 gadus vecais Perijs ir spēlējis grieķu "Olympiacos", itāļu "Upea Capo D'Orlando", turku "Banvit" un jau minētajos Krievijas klubos. 186 cm garā Perija jaunais klubs "BC Donetsk" gaidāmajā sezonā piedalīsies četros turnīros. VTB līgā Ramūna Butauta vadītā komanda būs vienā grupā ar Rīgas VEF, bet ULEB Eiropas kausa kvalifikācijā Doņeckas pretinieki būs Jāņa Blūma pārstāvētais "Bilbao Basket ".

Izmantotie resursi:
bc.donetsk.ua

     [+] [-]

, 2009-08-26 15:33, pirms 15 gadiem
Ukrainā nav leģionāru kvotas?

     [+] [-]

, 2009-08-26 15:33, pirms 15 gadiem
Tad jau Mažutis sildīs soliņu

     [+] [-]

, 2009-08-26 17:27, pirms 15 gadiem
fudzix rakstīja: Tad jau Mažutis sildīs soliņu
Mazutis ir Butauta labā roka...nevelti viņš pirmo reizi spēlēs Lietuvas izlasē Eiropas čempī...